torsdag 18 september 2008

Hitta ett fel

Min fantastiska och talangfulla redaktionssekreterare (ja, sekreterare, trots att hon alldeles nyss vägrade min order om att göra en high-five) Elina har debuterat som journalist åt tidningen you love to hate: Nöjesguiden. Hon är en ny stjärnreporter på väg uppåt i karriären, medan jag fortfarande befinner mig på samma slamfyllda botten som jag startade på för 13 år sedan. Om en månad kommer hon att frottera sig på Berns, eller snarare indiekidsen motsvarighet, medan jag får nöja mig med att krampaktigt hålla fast vid minnena av mitt tio år gamla möte med Dee Snider.
Läs Elinas omslagsartikel här. Ni kan även roa er med att leta smärre, obetydligt faktafel som smugit sig in i artikeln. Mina försök att trösta Elina med att hon i alla fall inte tagit emot ett par hundratusen kr av gangsters, som den här journalistiska klåparen gjort, har inte hjälpt.

2 kommentarer:

Fredrik sa...

Hahaha, sjukt kul angående ditt möte med Dee Snider. Är det mötet som är förevigat med ett foto på dig och Dee, där hans huvud är sjukt stort? Svinbra blogg, kul skrivet och sådär internt att man förstår att du bara har 138 besökare som väljer att återvända... / Löken

Herral de Santina sa...

Ja, just det kortet. Jag har No For An Answer-tröja, han har jättestort huvud å dorag. Har du det kortet scannat å på datorn sedan DS-tiden? Skulle vilja lägga upp det.