tisdag 30 september 2008

Q: Ironi? A: Reality (pt. 2)


Tack vare Dolphs stabila trumspel blev jag påmind om ännu ett ögonblick då jag tappade bort linjen mellan satir/verklighet: "Angel". Så här gick det till när den feta nollan Colin Nutley med hjälp av sin trädgårdsmästare gjorde research inför detta rättshaveri:

Ursäkta, kan du berätta vad rock’n’roll är för mig, det får ta max fem minuter.
– Jo du Colin, det är skinnjackor, solglasögon, lite bredbent och supervit funk samt tribaltatueringar. Din fru också, hon som visar pattarna i varje film, hon är rock'n’roll som satan.

– Tack tack, nu ska jag bränna några miljoner, som jag fått av Sveriges skattebetalare, på att beskriva något totalt fel. Varför? För att jag är komplett idiot.

Uppdatering: Cornelia säger att Helena aldrig visat pattarna, utan snor och gråt är hennes trademark. I stand corrected.

5 kommentarer:

J L sa...

Word!

Anonym sa...

Ha, ha, har du också sett eländet! Varför gör manså mot sig själv?

Anonym sa...

Hon har visst visat pattarna på vita duken. Men det är så sant som det är sagt, det är snoret och det eviga gråtandet som gör fanskapet till nationalhjältinna...

Unknown sa...

Hon visade både buske och mjölkpaket i Änglagård.

Anna sa...

så sant, så sant. komedi. ren komedi. å tragedi. FULLKOMLIG tragedi. vet inte hur jag hamnade här. dessutom i ett ASgammalt inlägg. men SOM jag instämmer. sabla SKITfilm. man kan inte hata nog...