måndag 11 maj 2009

”Get up get, get, get down/911 is a joke in yo town”


Cornelia, bok, katt: ”They got 911 eyes”.

Ikväll har I Just Can’t Hate Enough berikat sig kulturkonspiratoriskt. Tack vare en hatkolumn i DN (bevis #1) fick vi upp ögonen för att David Ray Griffin (bevis #2) skulle snacka på ABF (bevis #3). Tema: motsägelser om 11 september. Självklart var vi där. Slutsats? Inte särskilt övertygande, tämligen ostrukturerat men bitvis väldigt, väldigt underhållande. Mest twilight zone blev det under frågestunden. Stackars Professor Griff fick inte en enda legitim fråga, bara en bunt galet stirrande män (vilken surprise, inga kvinnor) som höll långa, osammanhängande monologer.
Kort sammanfattning av dessa:
USA låg helt bakom 9/11.
USA låg helt bakom 3/11.
USA låg helt bakom 7/7.
Månlandningen har aldrig skett.
Al-Qaeda är USA:s skapelse.
Islamistisk terrorism existerar inte, överhuvudtaget. Gör den det, så är det USA:s skapelse.
Osama Bin Laden – finns han ens förutom på t-shirts?

Bästa beviset:
Det las fram av en ung man med Anders Borg-uppsyn (minus den sexuella utstrålningen dock). Med Musse Pigg-röst förklarade han att USA är en all-powerful being, så ofelbart mäktigt. USA har den mest ultimata säkerhetsorganisationen som någonsin existerat. USA är en sådan polisstat att Kim Il-sung roterar av tillkortakommanden och skam i sitt mausoleum. USA är, kort sagt, fucking awesome när det gäller allt som är ruttet. Anders Pigg/Musse Borg förklarade att bara detta är bevis nog för att USA själva iscensatte hela kalaset. Ingen annan skulle klara av att blåsa USA, förutom USA.

Inslaget som fick hela salen att applådera högst:
Tv-intervju med dansk forskare som säger att han hittat spår av extremt sofistikerade sprängämnen i dammet efter WTC. På frågan om hur mycket som skulle krävas för att spränga hela rasket och få det att se ut som en olycka, höftar han utan att blinka och chansar på ”10 till 100 ton”. Sedan säger han att sprängningen var en oerhört – oerhört! – sofistikerad och intrikat precisionsmanöver. På frågan om hur någon kunnat smyga in ”10 till 100 ton” sprängmedel i 3 skyskrapor där det jobbar ca. 10 000 pers, svarar dansken kyligt ”det får du fråga bolagen som hade hand om säkerheten i husen, men själv skulle jag bara kört in det på stora pallar”. Här jublade massorna i salen extatiskt. Eh. Ja.

Bästa merch:
T-shirten där det stod "11 september 2001, 27 februari 1933på ryggen. Yes! Givet att Hitler ska med på båten! Det är ju det bästa.

Bästa motargumentet:
”Professorn, professorn! Du är ju faktiskt kristen. Vad känns mest troligt INTE hände: 19 killar kapade tre plan och störtade dem, eller att en all-powerful being known as Gud skapade världen på 6 dagar och sedan skapade han människan med de blev utkastade ur Edens lustgård för de åt av ett äpple och ville kuk fitta knulla rock’n’roll Chuck Berry och sedan lät denna Gud sin son födas genom en oskulds livmoder och sedan när grabben var vuxen så lät denna Gud judarna (alltid dessa judar) ta kål på sin egen son, bara för att lära oss en läxa? Professorn, professorn, vad känns mest som bluff och båg?”
"Håll käften, punkjävel!


Men vad vet jag?
Jag är en USA-lakej. Jag ska läsa boken ”Motsägelser om 11 september” och ge Prof. Griff en hederlig chans. Inte minst för att han, när vi språkades vid kort innan föreläsningen, uttryckte sin stora beundran för I Just Can’t Hate Enough. Jag rodnade. Som bevis på sin uppskattning donerade Prof. Griff en signerad bok för utlottning. Se bilden ovan. Jag skickar denna bok till den läsare som kan motivera absolut bäst vilken av följande personer som låg bakom felflygningen/sprängningen:

1. Osama Bin Laden.
2. Jonathan Taylor och Jonas Granvik, a.k.a. Middagsklubben.
3. Leid Edling.
4. Krillebus, a.k.a. 138, a.k.a. The Thick White Duke of Death.
5. All of the above.

Väl alltså ett av dessa fem scenarion och motivera varför, hur, när, attentatets outfit etc. Observera att Cornelia och katten ej ingår i priset. Bara den signerade boken.

Soundtrack: Gun Club ”Fire of love” lp.
”I'm gonna buy me a grave yard of my own”
.


Gårdagens middag/dagens lunch: crepes fyllda med spenat och feta. Och ost. Ost! Tack Cecilia.

16 kommentarer:

Mattias Indy Pettersson sa...

Haha, mad props för den sjukt snygga kopplingen till PE!

Johan sa...

Fire of love är bra. Likaså att du ska läsa boken.

Jonathan Strandlund sa...

Naturligtvis var det Leif. Han ville så tidigt som möjligt bli av med Messiah och hyrde blivande Sabaton-gänget som piloter. Planen var att i sista sekund rädda sig själv genom att kasta sig ur planet och landa på Times Square med fallskärm. Det sket sig dock och samtliga strök med. Den "Leif" som 2009 figurerar i diverse metaltidningar är alltså bara fejk. En lookalike från Höljes som tidigare skådats på Öxhälja i Filipstad. jonathan@etm.nu

Anonym sa...

Pleif Edling såklart! Finns inget att orda om.

Boken ska till Luleå. Punkt.

Robert F.
tamigidalen@hotmail.com

Cecilia sa...

OMG ser sjukt smarrigt ut!

138 sa...

Jag tror inte jag köper Leif Edling. Nog för att han är ond, men inte SÅ ond. Dessutom tror jag inte har de mad skills som krävs för att styra upp det här.
Däääremot… det ska ju noteras att The Thick White Duke of Death, Mattias Pettersson OCH The Prince of Darkness himself alla befann sig på Manhattan under samma dygn the shit went down.
Sammanträffande? I think not. We’re through the looking glass, here, people.

”911 is a fake life saver”.

carl pedarl sa...

leif edling är inte ond, bara rätt onödig

Anonym sa...

Även delar av administrationen har sina funderingar.....

2005 Congressional Briefing on 9/11

http://www.youtube.com/view_play_list?p=605E68182CFB244A


mvh/P

Joakim Andersson sa...

Faktum är att det var en liten man i Skövde som låg bakom korsfästelsen.

OCH 11/9!

Bevis?

Skövde.

(Det är en akronym för Sions Kommunistiska ÖVerDemoniska Entourage; alla som tror att det är namnet på en ort i Sverige ... är en del av Konspirationen!)

Mike MEd Stolthet och Civilkurage sa...

Må bush och hans Nwo Frimurande fanskap till kollegor brinna i helvetet och likaså våra VIDRIGA politiker.

Dom ska ha en fotboll i röven massmördarna.

Flykting67 sa...

>Jag ska läsa boken ”Motsägelser om 11 september” och ge Prof. Griff en hederlig chans.

Gör det - och blogga sedan vidare om det du har läst!

Rasmus sa...

Motsägelser om din blogg. Ska du läsa boken och sedan donera den, eller hur ska du ha det eg?

Du orkar antagligen inte läsa den för du har ju redan bestämt dig innan vad som gäller.

Det är lätt att dra oneliners och göra sig lustig i en blogg eller ett inlägg. Det är svårare att analysera information. Är du lat eller är du ärligt nyfiken?

138 sa...

Rasmus: Är du icke läskunnig eller bara en idiot? Det är lätt att lägga snabba kommentarer i folks bloggar utan att läsa vad de skriver. Mao, om man läser min blogg så kan man sluta sig till att jag har fler än ett ex.

Eller så är jag bara lat. Eller så kanske jag läser den och sedan ger bort den. Svårt att veta vad du ska tro här.

Hawaii-kråkan sa...

Det är det 6:e, opublicerade, alternativet: 138 i konspiration med satan!

Svaret framgår tydligt av ekvationen 138*6,6=911 (om man avrundar).

Som alla ser innehåller svaret tre sexor och resultatet blir omöjligt utan 138:ans medverkan. Har för mig det beskrivs i bibeln också men har glömt vart. I rest my case.

Anonym sa...

Griffin berättar inte hela historien. Därför blir det svårt - ömöjligt att förstå detta:
http://www.youtube.com/watch?v=tRfhUezbKLwSå läs Christopher Bollyn som kan berätta om detta mera:
http://www.bollyn.com/911Och det finns en lång historia bakom som man också behöver ta del av:
http://video.google.com/videoplay?docid=6244851259954264539Och man behöver gå ännu längre tillbaks i historien:
http://www.google.se/search?hl=sv&q=%22SHLOMO+SAND%22&meta=&aq=f&oq=Media - universitet - skolor säger ingenting om detta! Det finns ingen riktig enkel förklaring men det går ju alltid att titta på detta själv:
http://www.iamthewitness.com/books/Andrew.Carrington.Hitchcock/Synagogue.of.Satan/index.htmDe flesta är hjärntvättade av media, universitet, skolor - svårare än så är det nog inte!

Ebichu sa...

Jag vill oändligt gärna skylla på Jonathan Taylor och Jonas Granvik efter att de på det mest nesliga vis förolämpat mitt chilirecept - men män som inte förstår hur en chili konstrueras kan knappast planera ett terrordåd av 9/11:s omfattning.

Fan också.