tisdag 12 maj 2009

Schack matt, pundareBjörn är en ärkegris och skickar länkar till klipp från Sleeps konsert. Han var där under helgen som var, på plats i UK. Jag var det inte. Sålunda förbannar jag honom och hans släkt till tionde ledet.

Men kolla klippet.
Schackmästaren Al Cisneros till vänster, narkotikasultanen Matt Pike till höger. Sinneskarvande hårt. Och Pike ser så förbannat gatuäkta brutal, rå och hänsynslös ut att det saknas historiska motstycken. Blandmissbruk har aldrig någonsin sett så fränt ut.

I övrigt:
Och Polarpriset 2009 går till… Peter Gabriel. Värt.
Kan de bara inte släppa den där förbannade videon till ”Sledgehammer” någon gång? Det var 1986. Tekniken för musikvideos har faktiskt gått framåt sedan dess. Jag lovar. Genesis, vilket jävla luftslott. Bandet som gav oss inte bara en, utan två gränslösa klåpare till soloartister.

The Horrors nya album. Vad har hänt?

7 kommentarer:

Patrik Wirén sa...

The Horrors nya platta regerar. Jag lovar. Lyssna igen.

MJ sa...

Genesis. Odissbara. Fuck off.

Linnéa sa...

Vafan, vi har ju släppt 1 singel. Varför är inte vi på omslaget till NME? (Eller var det Rolling Stone?)

SheerFaith sa...

Faaaan vad jag önskar att man var där och såg Sleep.

björn sa...

efter ditt intensiva hyllande av Sleep har jag kollat upp dem och förstått att dessa herrar måste studeras mer ingående. eftersom du verkar ha koll på gänget tänkte jag vara lat och fråga vilken platta som är bäst? csn låter mig inte köpa alla....

138 sa...

Linnea: för att vi inte e från UK. å det var NME.

björn: de har ju bara gjort 2 som går att få tag i. börja med "holy mountain" för den är lättare att greppa. gå sedan vidare till "jerusalem". eller "dopesmoker", som är "jerusalem" i förlängd version.

själv längtar jag efter "dopesnooker".

björn sa...

tackar och bockar.