fredag 1 maj 2009

Helvetets Event

När jag ändå är inne på vår vän Björn: han har i många år varit verksam inom reklamvärlden, det själva yttersta svarta hålet av dekadens inom ”syfilisationen”. Han fällde, via sin elitistiska och doomiga maillista, följande omdöme om Helvetets Port:

"Jag tror att de är någon form av reklamevent. När deras kultstatus är tillräckligt uppbyggd och välkänd kommer det avslöjas vad de gör reklam för."

Jag gissar på Norrlands Guld. Någon fler?

6 kommentarer:

Hjalle sa...

Nja, troligen inte Norrlands Guld eftersom bandet sägs komma från Göteborg. Men jag håller med om att varumärket Norrlands Guld hade passat perfekt ihop med Helvetets Ports tokroliga image.

Morrica sa...

Volvo?

Slobodan Burgher sa...

Nja, kanske Skf? I vilket fall fy fan vad 'b'

Anal Elf Kid sa...

Jag har väl redan svarat på det? Billys Pan Pizza, en ny smak.

Kongo sa...

jag tror knappast att vi har eller någonsin kommer uppnå någon slags ¨kult-status¨
men däremot så kommer förhoppningsvis dom som genuint gillar oss komma ihåg oss...

men det vi gör, gör vi för att vi genuint älskar det, & vi gör det inte för något annat syfte än det..

jag inser att folk som inte känner oss eller lyssnar på vår slags musik har svårt att ta oss på allvar, ALLA har rätt till sin egen åsikt, & jag gillar att det är folk som uttrycker det :)
ha det gött!
/Kongo

Hjalle sa...

Imponerande kampanj måste jag säga. Konsekvent genomförd. De har satt en kille på att utge sig för att vara bandmedlem och kommentera bloggar som den här. De vill ge intryck av att Helvetets Port menar allvar så att snacket fortsätter. Tror att Anal Elf Kid inte alls behöver vara fel ute. Billys Pan Pizza kan mycket väl ligga bakom "bandet". Bra teaserkampanj måste jag säga. Kan inte låta bli att fundera över vilket varumärke som ligger bakom.