onsdag 9 juni 2010

Jag vet att jag är för evigt förtappat i småbarnsföräldrarnas förmultnande land då jag…

…borstandes Olivia Obliterations fåtaliga tänder, sjunger namnet på den populära ”Bolibompa”-karaktären Makka Pakka till rytmen och melodin av The Exploiteds ”Sex and violence”. Om och om igen.

Kl. är 06.30.

”We ain’t got bright future

We bought it on the never never
Don’t want to be city prisoners
We ain’t gonna live forever

We gotta stop that dreaming
We've gotta pick up that gun
We're troops of tomorrow
We've got a new vision”


Motherfucking Makka Pakka. Bong. On. Wheels.
Haschtomte deluxe.

6 kommentarer:

smegMMA sa...

06:30, vafan är det för jävla tjejtid att gå upp. Sovmorgon eller? Nu ser du till att sprida ordet om min senaste post så metalfolket förstår att det är dags att hjälpa till. Hör du det?

@crj138 sa...

Kan du inte be Nuclear Blast och Sound Pollution pynta? Annars har din gamla medmusiker Kennhed en studio numera. Kompispris?

JL sa...

Ahh..."Sex & Violence" var bästa låten på kollo 1982 och fick mig att skaffa On Stage-plattan. Lyssnar på den med jämna mellanrum och minns kohagen.

smegMMA sa...

Chrille: DU är ett kompispris.

Andreas KRNM sa...

Killens bong har hjul.

spud sa...

"Makka Pakka likes nothing more than collecting and washing little stones. He also enjoys washing and drying the faces of the other toys."

Solklar cannabisidkare. Tombliboerna å sin sida är mer åt E-hållet. Pontepinerna vettefan. Upsydaisy är numera drogfri men uppskattar Urkult och liknande multikultievents. Hon har legat med nån av snubbarna i Kultiration.