fredag 8 januari 2010

Den Allätande Unge Mannen:
Verkligheten tränger sig på, med kukbonus

Ibland spelar mediegudarna mig rakt i händerna. Ni som tvivlar på att Den Allätande Unge Mannen existerar i verkliga livet som individ – jag hänvisar er till Ansiktsmaskinen (a.k.a. kvasikändisar är dyngraka och meningslösa på bild) i dagens DN På Stan.

Anders Timell, 44 år, källarmästare på Riche och Teatergrillen/radiopratar, Birkastan:
”Jag spelade skivor i lilla baren på Riche. Jag jobbade till elvatiden, sedan gick jag helt sonika in och tog över. Jag gör det en gång per år, när Söderklistret sitter för hårt i väggarna. Jag vädrar ut den unkna och gamla med Backstreet Boys, Toto och hårdrock.

Marcus Enochsson, 34 år, skivproducent, Östermalm:
”Vi var där tack vare kvällens eminenta val av dj. Det är lätt årets höjdpunkt när Anders Timell spelar. Han sprider väldigt bra stämning. Man höjer sitt personbästa i hans närvaro.”

Nu är Anders Timell inte särskilt ung, men ni förstår poängen. En gång i besittning av en bisarr icke-smak när det gäller musik – alltid buskisblandning vid stereon.

I övrigt är han känd för att ha en gigantisk kuk. Hästpojken FTW! Anders Timell är Hästmannen. Trve story.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hahaha. Ja nån kompensation måste ju Timell ha fått för sin otroligt enerverande röst och fula nylle. Rösten är nästan lika hemsk som Jacob Hårds.