söndag 17 januari 2010

Olivia Obliteration: Satanarchy stormtroopin’?
Not so much.

Folk med fobi för ”märkliga baby-anakedoter” (hej Terry!) göre sig icke besvär med att läsa det här. The buck stops here.

Under helgen har jag försökt kontra syntharen Fredriks teori om bebisar och Kraftwek (Läs här, och här och sedan här). Det gick sådär. Inte ett helt fiasko men ej heller en stormande succé. Deicide genererade total apati och ointresse, men Nifelheim fick i alla falla fötter i luften och en glad pruttrecension.

Deicide ”Satan spawn, the caco-daemon”.


Nifelheim ”Evil blasphemies”

6 kommentarer:

Maja sa...

Meh. Du behöver väl inte vara så stingslig. Jag har inte FOBI. /Terry

staffan sa...

så här är det ju. kraftwerk kan säkert ungarna lyssna till och gilla direkt. det som behövs för deicide etc är ju dock lite träning. du lägger ju grunden nu Christoffer för ett så rikt och fantastiskt liv när din dotter så småningom förstår det fantastiska i rens, 81 fan vad rätt, strutstakt, plattgrind, march of the sod etc etc you name it. bra jobbat!

Anonym sa...

Men vafan, höj volymen lite! Ingen, inte ens en unge kan gilla hårdrock på låg volym! Kom igen nu, skaka av dig de där virtanen fasonerna och kräma upp till 11!

Anonym sa...

Undersökande journalistik på högnivå! tacka strömbäck fhk för detta!

Julia sa...

Hallå, jag gillar inte barn. Sluta charma. LALALAAA SEEEER INTEEEE.

redbanner sa...

Jag fnissade glatt åt pruttljuden för det är ungefär vad jag oxå tycker om Nifelheim. Dom borde klippa sig och skaffa sig ett jobb, haha.