tisdag 27 september 2011

Att gilla det här bandet är som att varje natt i 40 år betala R. Kelly för att han ska komma hem till dig och kissa dig i ansiktet medan du soverJag måste dela med mig av det här även till er som inte följer IJCHE på Twitter. Titta på bilden ovan. Läs texten. Sug in varje uns av förnedring som ryms i detta nätta lilla skampaket.

Ställ er sedan denna självhjälpsfråga:

Visst är det befriande att inte vara ett Kiss-fan?

Svaret är snabbt, enkelt, orgasmiskt – helvete, helvete, ja. Jaaa! Ge mig!

Ty det finns ingen bättre känsla än att inte vara ett Kiss-fan. Ett ok mindre att bära i våra redan så svärtade, korta, miserabla liv.

Att det är mer förödmjukande att dyrka Kiss än att vara beroende av crack, gör valet bara så mycket lättare.

9 kommentarer:

Metal Shrine sa...

Har gillat bandet sedan 81/82 då jag fick Dressed to kill av en polare. Fascineras fortfarande av deras 70-talsproduktion och scenshow då det begav sig. Töntfaktorn är nog minst lika hög när det gäller Venom. Spinal Tap-faktorn likaså.

138, a.k.a. CRJ sa...

Metal Shrine: Nej.

Vänligen se svar på din förra kommentar.

Metal Shrine sa...

Jo. Cronos ser och har alltid sett ut som en ngt större rumpnisse. För övrigt är Venom ngt av det absolut sämsta jag sett live och då har jag ändå sett en del skit.

Anonym sa...

Och skillnaden mellan det här och att tvångsplåta sin dotter bredvid obskyra vinylskivor är... vilken? Just precis: Inte så stor.

138, a.k.a. CRJ sa...

Anonym: Skillnaden är ju iof helt avgrundsdjupt enorm. Men eftersom vi idag firar Internationella Molluskdagen, så klappar jag dig på huvudet och säger:

Åh. Nej.

Där fick du mig allt!

Nedrans. Well played.

http://www.youtube.com/watch?v=QL15Ya5fsgo

Pär Arvidsson sa...

<3 Kiss <3

Andréas sa...

Vafan är det där för mässa alltså? Pinsamt. Jag skulle iofs gissa att det är sådär folk uppfattar de som lyssnar på hårdrock och en stor del av SRF-fpubliken skulle säkert vilja bli plåtade iförd tokrolig t-shirt, framför trumsetet och med metalbruden slingrande framför.

Anonym sa...

Skrattretande att en vuxen man i volbeat frisyr och "V" solglasögon blir så upprörd över ett harmlöst band som KISS. Han blir så frustrerad att tar i så han skiter på sig i sina hipster jeans. Sök hjälp!

affe sa...

bästa rockbandet någonsin med ett undantag. black sabbath.