måndag 26 september 2011

Rockjournalistiskt dekret #138: De verksamma inom kåren som ger det här över bottenbetyg, ombes härmed lämna in brickan


Kan Verkligheten sluta tillverka uppföljare till ”This is Spinal Tap”?

Det räcker med originalet.


Det här är så dåligt att inte ens de inblandades föräldrar kan gilla det. Jag saknar på riktigt ord. Kanske kan matematiken ge mig utrymme att uttrycka min avsky? Låt oss se:

Miljonärer - smak - omdöme - verklighetskoll + upp i sina egna rövar + viljelösa lakejer omkring sig + obegränsade budgetar = den sämsta skit du hört i hela ditt liv x 40 000 000 000 000 stjärnstopp.

Ja, närmare än så kommer jag inte.

10 kommentarer:

Primo Geront sa...

Finns en väldigt överhängande risk att jag kommer låta detta album vara det enda med Lou Reed som inte finns i hyllan.

Tveksamt om ens Quine hade styrt upp det här projektet.

Anonym sa...

hahahaha, vilket sväng.....

Anonym sa...

I AM THE TABLE!

sol sa...

Ack ack ack...

Det är bara en resa att lyssna på Lars trumspel.

Joel sa...

Fy fan. Låter som Iodine Jupiter.

Johan Eklund sa...

Åh herrejävlar...

jag hoppas mina öron aldrig någonsin igen kommer få höra det här

Det är verkligen... det sämsta bland det sämsta

Metal Shrine sa...

Tycker personligen inte det är så hemskt. Finns avsevärt mycket annat i musikväg som är överjävligt värre. De gör det för att de kan, för att antagligen utmana sig själva och se till att de kommer ur sängen. Förstår att de inte får ut ngt av att göra MoP 2.

138, a.k.a. CRJ sa...

Metal Shrine: Vänligen lämna in brickan på närmaste rockjournalistkontor. Dina tjänster är inte längre önskvärda. Tack för den tid som varit!

Metal Shrine sa...

Ha ha ha! Nu skulle jag ju inte våga kalla mig för rockjournalist direkt, men vidhåller min ståndpunkt i ämnet. Kanske görs det som ett skämt, vem vet? Jag är inte överexalterad efter det jag hört, men måste säga att jag kan förstå grejen. Kanske blir det fullständig kalkon av det, who knows? Dock har de ju i varje fall gjort ngt som bryter av. Precis som alla andra mastodontband har deras senaste alster inte varit några direkt höjdare, även om DM är det bästa sedan svarta plattan. Men jag gillar att de vågar oavsett om de på förhand måste ha förstått att folk kommer att spy.

138, a.k.a. CRJ sa...

Jag kommer aldrig att köpa det resonemanget att det är bättre att våga göra något som är skitdåligt, än att bara göra ngt som är bra.