söndag 29 november 2009

3 x livsbejakande val
1 x molluskbaserat val


Grandén väljer d-takt – check.


Pelle väljer att förära Sonic Ritual med ännu en kassett – check. Volym ett av ”Heavy metal wonders” hittar ni en bit ner här. Volym två öppnar starkt och jag är redan kär i Citys ”Angry patrol”. Berätta mer! Kassettkudos.


Saturnalia Temple väljer att göra gemensam sak med Sonic Ritual – check. Uppsala, 12 december. Det blir en mycket svart Luciavaka.


”Senatorn är satt. Köttet är brynt i gåsfett. Smaken är förstärkt med kalvfond. Notera det rökta grisbenet som sticker upp till höger.”

Middagsklubben feat. General Doom väljer att pissa djuren, miljön och sin egen hälsa rakt i ögonen – check. Livsnjutare är och förblir de värsta sortens njutare – dubbelcheck up in this motherfucket motherfucker.

Min enda tröst är att de äter sig ifatt min cigarettförkortade livslängd med allt raskare fart. Nej vänta, jag har en till tröst.

General Doom tyckte att det var töntigt att boka hotellrum för Roadburn 2010 redan under årets festival. Resultat: Nu bor han 4 km från festivalen och planerar att cykla varje dag, fram och tillbaka, fram och tillbaka, fram och tillbaka i tre dagar. Death Row-Henrik och Krille är dock inga glada amatörer. Vi bor stabila 10 minuters promenadväg från Europas förnämsta spelställe. Men så väljer vi inte heller att kompensera våra tillkortakommanden med absurt penisförlängande chiligrytor. Instant karma dude.

6 kommentarer:

Hjalle sa...

För miljardte gången i ordningen lägger du en åsikt på mig som jag aldrig har varit i närheten av. Har aldrig sagt eller tyckt att det var töntigt av er att boka hotellrum tidigt. Tvärtom. Skälet till att inte jag också bokade tidigt beror endast på en kombination av lättja, omdömeslöshet och idoti – som jag nu mycket riktigt får sota för genom att tvingas cykla. Cykelturen från vårt hotell kommer dock ta ungefär lika lång tid som er promenad från snikhotellet vid stationen.

På tal om idioti: Utgår ifrån att du och Henke upprepar samma, genomtänkta flygstrategi som i år: Ni väljer ett så sent flyg att ni missar hälften av första festivaldagens spelningar för att spara ca 200 spänn.

. sa...

Chilin ser ut som en gryta med bajs. BAJS!

Jävla Jenny sa...

Vänta nu, är du nåt på spåret här? Är det sant att köttätare lider av minipitt-komplex?
Mer kött på benen till mitt exklusiva vegandejtande alltså. Alla tiders!

/J sa...

En bra chili SKA se ut som en gryta med bajs. Diarrékonsistens betyder att den är klar att spisas. All hail Middagsklubben.

Anonym sa...

Det vore trevligt om skribenten bakom denna blog vid nåt tillfälle framöver kunde upplysa om vilken åsikt han har om köttätande.

Herral de Santina sa...

Jag tycker att det är BRA för människan har alltid ätit kött och därför är det BÄST och därför ska vi fortsätta med det! *GILLA* Och om vi började äta gräs istället för kött, vad skulle då korna äta?! Nej, det går ju inte för sig. Orimligt.