torsdag 5 november 2009

W.A.S.P.–invasionen:
Blackie Lawless mot Dennis Lyxzén

De stackars satar som saknar biljett till W.A.S.P. på Debaser Medis ikväll kan söka sig till Debaser Slussen, där André och Dennis nya band Invasionen spelar. Inte så mycket heavy fucking metal, mer svensktoppsvänligt. Som det står på Debasers hemsida: ”Slagorden räcker liksom inte till för att beskriva. Men ni förstår nog”. Ja, precis.

Imorgon fredag skulle Invasionen och Mattias Alkberg ha spelat i Västerås, i samma hus som W.A.S.P. Alltså: Samma hus och samtidigt men två helt olika konserter och två helt olika klubbar. Gillas icke av Blackie. Han viftar irriterat bort att ha andra band i närheten av sina dubbelhakor när han ska uppträda. Lösning: Blackie köper ut Invasionen och Alkberg. De får alltså pengar i fickan och gratis hotell här i Stockholm för att inte köra till Västerås.

Blackie Lawless – Verkligheten: 1, 0.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Varför skriver du ett v där det ska vara ett u? Är du dyslektiker?

Anal Elf Kid sa...

Kristen höger-metal regerar, eller?

Parne sa...

Och om Invasionen vore lite hårda så sa bad dom Steven Edward & co att fara åt helvete. Nu fattar ju jag att Invasionen inte heller är välkomna av arrangören till lokalen i Västerås om jänkarna säger så. Men ändå.


Anal Elf Kid>> När det gäller Blackie så är det bara att slappna av. Ny platta, nya idéer, nytt mässande, höger, vänster, rädda indianer, rädda världen, döda araber, skrämmas och supa lite grann, vara genial, vara pinsam, vara bäst i världen, vara tragisk, vara ödmjuk, vara kung, vara störig, vara amerikan, vara svår, vara man av folket, vara guds sändebud...Och hela jävla tiden släppa skitbra plattor. Som en relativt rumsren GG. Fast bra. På riktigt. Och helt jävla störd.

Anal Elf Kid sa...

@Parne: Whaaatever, jag gav upp när han började med syntar på The Last Command...