fredag 13 november 2009

Nazism – nu även på Gotland
Sex – snart i Stockholm

Samhällsinformation, tänk Anslagstavlan:

”Det sedan augusti ockuperade huset nya Göransgården i Visby på Gotland har de senaste dagarna varit utsatta för upprepade mindre attacker från antagligen till största delen tillresta nazister. Ockupationen är i mycket stort behov av stöd i form av att människor tar sig dit. Att ta sig dit är inte så komplicerat och dyrt som många tycks tro. Färjor går från Nynäshamn i Stockholm och Oskarshamn i närheten av Kalmar. Priserna varierar från ca 160 uppåt.

Om nassarna skulle få ut ockupanter ur ett hus i Sverige finns det en risk att de fortsätter med denna syssla och attackerar fler ockuperade hus. Det är viktigt att vi försvarar oss redan nu!

I störst behov av hjälp är man nu i helgen (13-15 november) då nassar under veckan har rest till ön och det finns indikationer på att de planerar något under denna. Men även framöver kommer det att finnas behov. SPRID DETTA VIDARE SÅ SNABBT DET GÅR!

Hör av dig till gotlandssvarta[at]gmail[dot]com vid frågor.

/solidaritet - inte bara ett slagord!”

Hardcoreinformation, tänk ”Dokument inifrån”:

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hörrö, du har med en Massgravreferens utan att droppa ordet "luftslott" - din läsarkrets blir helt förvirrad! Förhoppningsvis försöker du tiga ihjäl eländet?

Herral de Santina sa...

Du menar att det är luftslottet som sprängdes?

Anonym sa...

Massröv: Punk för folk som är helt ointresserade av punkmusik men som gillar Galne Gunnar-texter. ”Hohoh, vi spela fort, hohoho, vi är fuck off, hohoh, kolla på mig”· FOAD.