måndag 30 november 2009

Victims på Utkanten i Malmö: Blåsta på konfekten

Mina vänner i Victims var ute och spelade i helgen. I Göteborg ställde Umeå Hardcore till det. I Malmö ställde Skånesnuten till det. Men det vet ni säkert redan, right?
Om inte kan ni läsa en extremt välskriven redogörelse här.
Och här har ni en mer propagandaliknande redogörelse.
Och så här tycker polisen.

10 kommentarer:

Matte sa...

Men hur ser det egentligen ut med lagstiftningen kring slutna klubbar med medlemsskap? Är det inte tillåtet att sälja sprit där om alla är över 18? Nån som vet? Inte för att polisen skulle bry sig, men ändå.

Ganska uppenbart att polisen ville kolla vad som fanns i deras datorer så här strax innan Kph. Tror inte de tar med sig IT-tekniker när de raidar föreningarna på t ex Norra Grängesbergsgatan.

Trist för banden som inte fick spela och de som blev av med saker. Lär ta tid innan de får tillbaka dem.

Lukin sa...

I AC4s försvar kan man ju säga att många i publiken redan innan någon attityd från bandet visat sig agerade illa och skrek "sell outs" samt satte sig på scenen med armarna i kors och tjurade. Att sedan deras spelning inte var något att hänga i alla stundande julgranar kan j däremot hållas med om. Victims och WLIT däremot, vilka jävla band! Respekt.

Johnny Rotten va e de för jävla bög? sa...

Hujhujhuj, inte bra. Fatta vilket jävvla rött skynke det är för en sådan gammal pistols-provokatör som kalle. snortstop alaska får skylla sig själva.

Den Beforskade sa...

Aktivitetshuset had it coming. Uppskattar innerligen att di blåklädda håller koll på vilka som rör sig där och vilka företag som är antågande. För kännedom om mongot skulle surfa här förbi: den lilla råtta som har för vana att ringa och skrika nazisvin på min mobil kl 02 på lördagsnätterna bör känna till att allt är spårbart och det är bara en fråga om dagar innan jag får tag på dig och ger dig lite hederlig tandköttsmassage. Å bara för att rätta till ev. missförstånd så har DU fel och min inställning till DIG och DIN SORT framstår som allt mer korrekt.

Slobodan Burgher sa...

RampART squatten i London upplevde liknande attack nagon vecka eller sa innan Social Circkle etc skulle spela.

Det som han i lanken skrev om att razzian hade dragit honom narmare anarko ideer ar precis sa jag reagerar varje gang jag hor san har skit.

http://therampart.wordpress.com/

Anonym sa...

till den beforskade.
säger snubben som länkar till sådana här bloggar:

"Inte bara muslimer utan djupt främmande folk från världens alla hörn inbjuds att bo i Europa, den del av världen som var vår arvedel. Det är ett svek utan motsvarighet i historien som de senaste två generationerna européer gjort sig skyldiga till. Jag har sagt det förut – jag är inte nationalist för att jag är stolt över mitt folk. Jag är snarare nationalist för att jag skäms över mitt folk. Jag skäms över mina landsmän som är likgiltiga för att deras söner hunsas och döttrar skändas av invandrargäng på våra gator, i våra skolor. Jag skäms över mina folkfränder som kantar gatorna och står och jublar när homofilerna håller sin årliga triumfmarsch genom huvudstaden. Jag skäms över ett folk som tycker att det är normalt att staten uppmanar flickor att döda sina barn i moderlivet, men kriminaliserar rökning på krogen."

du kanske inte definierar dej som nazi men det betyder inte att du inte är en idiot för det.

/k.

Pelle Gunnarsson sa...

Någon som har en kommentar till de vapen och tillhyggen som hittades på spelstället?
Inte riktigt normalt beteende att förvara dylikt på ett konserthak.
Men det kanske är jag som inte är punk/ung nog för att förstå.

Matte sa...

Fattar inte heller varför det förvaras vapen på ett ställe som polisen antagligen haft ögonen på sedan dag ett.

Utkanten är viktigt för Malmö eftersom det är ont om spelställen. För de band som inte kan/vill/får spela på KB eller Debaser så återstår i stort sätt bara Bodoni. Och det är inget ställe man vill utsätta turnerande band för.

Anonym sa...

Punkarna är arga på snuten och etablissemanget. Kan man tänka sig.

Snark.

Per sa...

"sex slangbomber
fyra expanderbatonger
tre burkar pepparsprej
tre laserpekare
en stor slangbella"

Fan vad lite. De borde ha mer. Det där slår ju inte tillbaka några tjacknassar.
Och sedan när blev laserpekare vapen? Slangbomber är ju mer fyrverkerier.
Sen så undrar man ju vad som är en stor slangbella?

Många krogar och närbutiker lär ju ha minst ett slagträ. Så var det i allafall när en kompis jobbade på 7-11 i Stockholm. Pepparsprej har massor med tjejer på sig.
De flesta som läser denna blogg lär ju veta att många spelställen har ett eller annat tillhygge.