torsdag 19 augusti 2010

”Another fuckin’ payback with a twist/Them motherfuckers shot but the punks missed”


Nyhet lika skön som den vackraste poesi. Hemingway – ät skit.

Tips 1: Ika laddar magasinet och pepprar med en het spellista.

Tips 2: Det finns fortfarande biljetter till bästa festivalen. Venom! Repugnant! Watain! Cathedral! Devil’s Blood! Autopsy! Och så vidare. Jag och Death Row-Henrik är på plats. Vem är med oss?

13 kommentarer:

Pär Arvidsson sa...

Jag kommer på lördag och kollar Autopsy.

Pär Arvidsson sa...

Och grym rubrik förresten, lyssnade på The Predator för första gången på bra länge bara häromdagen. Såg honom med Lench Mob på Fryshuset i början av 90-talet nån gång. Grymt bra.

Anonym1 sa...

1. Det var inte tjurfäktning. ( inge soft o stressa tjurar iofs)
2. En tioårig pojke blev allvarligt skadad

Ljuv musik? Stark tobak, orimligt och hateable inlägg.

Skål.

Herral de Santina sa...

”Närmare 40 människor skadades då en tjur lyckades ta sig ut från en tjurfäktningsarena och stormade in bland åskådarna i norra Spanien.”

Det är jättetråkigt med skadade människor. Det är jättetråkigt med skadade barn. Men – hade de inte betalat för att få njuta av lite blodsport och djurtortyr, så hade det aldrig hänt. De kan ta sina traditioner, rulla ihop dem som en tidning, och köra upp dem i arslet.

Poetisk rättvisa FTW.

Bulloxxx sa...

no tears for the pieces of shite? gott så.

anonym1 sa...

ah. jag förstår. med samma sköna logik som jag tycker 10 åringar som varit på fotboll och hamnar i tårgasmoln när firmorna brakar samman får skylla sig själva. Poesi rent utav. Jag menar, en tioåring som bli allvarligt skadad får fan stå sitt kast när han släpar med familjen på: "...ingen vanlig tjurfäktning som pågick på arenan utan en tävling där deltagarna försökte komma så nära tjuren som möjligt utan att bli stångade." SvD

jag hatar själv djurplågeri mer än jag avskyr Linkin Park.
Men att skriva att det är Poesi när ett barn skadar sig allvarligt är haschtomtigt.

detta däremot :
http://www.mirror.co.uk/news/top-stories/2009/05/29/horror-as-matador-gets-gored-by-bull-and-now-fights-for-life-plus-more-gory-bullfighting-pics-115875-21396981/

är poesi.

Anonym sa...

Ja, för Hole in the Sky och Norge i största allmänhet är ju så jävla billigt... Ta era presspass och kör upp dom i röven. Spräckta spräckta spräckta journalistskallar. (No homo)

Herral de Santina sa...

Anonym1: Din jämförelse är är bananas, men det tror jag att du fattar själv. Gatuvåldet som omgärdar fotboll är inte själva grunden för sportens existens, utan en olycklig bilaga. Grunden för tjurfäktning är våld, blod, djurplågeri och manliga machoideal från medeltiden. Frågor på det?

”ingen vanlig tjurfäktning som pågick på arenan utan en tävling där deltagarna försökte komma så nära tjuren som möjligt utan att bli stångade."

Ja, det är ju ett rimligt folknöje att ta med sina barn på. Men JA, självklart är det sinnessjukt ruttet när barn får lida för att deras föräldrar är apor i bastkjolar.

whythefuckdoyouhaveakid.com: http://www.ebaumsworld.com/pictures/view/80715604/

Till mitt försvar står det inte i artikeln att en 10-åring skadats samt att det står "ingen människa uppges vara allvarligt skadad”.

Anonym: Biljetten till HITS kostar väl varken mer eller mindre än motsvarande festival i Sverige? Flygresan till och från Bergen kostar samma som att flyga inrikes. Bergen t/r = Umeå t/r. Boendet är väl det som kostar, samt maten. Att snacka om hur dyrt Norge är = tröttaste som finns.

Jenny sa...

Men vad fan? Firade vi inte alldeles nyss att Spanien lagt av med sånt där trams? Helvete vad jag måste tagit ut segern i förskott där.

Anonym sa...

138: Trött, måhända. Men jag har ändå inte råd att åka på skiten hur gärna jag än hade velat, punkt. För mig som icke-branschare skulle hela paketet gå loss på säkert SEK5000, om ens det skulle stoppa. Dessutom knegar jag för att få ihop till brödfödan och har inte tid att åka.

Märkligt att man blir lite bitter när folk strör pengar omkring sig och fnittrar land och rike runt och tar parfoton med kändisar. Och sedan bloggar om det. Och tillråga på allt hävdar att detta beteende, på nåt metafysiskt sätt, är punk.

Ursäkta men jag går och drar nåt gammalt över mig nu.

Herral de Santina sa...

Jag har svårt att relatera till ditt inlägg. Dels för att jag inte förstår ordet ”metafysiskt”. Dock mest för att även jag och min partner ”knegar för brödfödan”. Vad - tror du att vi sitter på ett arvegods med en armada av butlers uppkörda i röven?

Men visst. Jag förstår att det skaver i sinnet att jag varit i Gävle och fotograferats med Kentha.

Herral de Santina sa...

Innan det var jag i Örebro. Och fotograferades. Med Kentha.

rpkd sa...

repuked är på å drar till ass hole in the sky!!! autopsy!!!!