lördag 7 augusti 2010

”Thank God for the rain to wash the thrash off the sidewalk”Det kom ett mail i natten: ”Fan vad det luktar blöt hårdrockare på centralen. Påminner lite om McDonalds, blöt hund och bajs. Jag förväntar mig ursäkt i Aftonbladet snarast! Jag var på väg hem från jobbet. Först var det massa rastafaritomtar som varit på Uppsala reggaefestival och sen när jag kom till centralen så ligger det massa plaskvåta hårdrockare och sover på centralen. Det var nästan så att jag började tvivla på min sexualitet, då alla illaluktande människor var av manligt kön.

7 kommentarer:

Pär Arvidsson sa...

Det var för blött igår, och då drog vi efter Alice. Regnet som föll när Stooges spelade No fun är nog det allra värsta jag varit ute i frivilligt.

Herral de Santina sa...

Aha, du var där? Ja, ”No fun” var när vi gav upp och drog hem. Stängd skinnjacka, jeansväst under, t-shirt, linne, jeans, Doc Martens – jag var blöt ända in till huden precis som om att jag badat. Helt stört. Värsta regn jag någonsin varit ute i. Bytte om och var tillbaka till Maiden. Så vi missade Alice (tyvärr) och Mütley Crüe (inte så tyvärr). Hur var Alice?

Fredrik sa...

Jag förstår inte. Vem var rädd för sex med hårdrockare? 8)

Tjenare btw! 8) Rock and roll!

Pär Arvidsson sa...

Alice var kanonbra, spelade Ballad of Dwight Fry som var hur bra som helst.

Jag var lika blöt, t.o.m. sedlarna i plånboken var dyblöta. I bilen på vägen hem satt jag i bara kallingarna som också var blöta men jag tyckte inte jag kunde ta av dom.

Herral de Santina sa...

Fredrik: Tjenare själv! Det var min vän, som i vanliga fall gillar att ligga med män, som nu blev avtänd pga the stench of metal på T-centralen. The stench of wet metal, alltså.

Pär: Satan också. Hade hoppats att det skulle suga. Jag var sjukt peppad efter att ha sett låtlistan i förväg, men vädret gjorde det ohållbart. Bisarrt när en skinnjacka blir totalt genomblöt som en disktrasa. Det väger typ 10 kg fortfarande.

Och jo, sedlarna i plåboken blev blöta. Stört.

Erik sa...

Usch, en sådan där homausexuwell? Han kan man inte lita på.

Andréas sa...

min skinnjacka väger fortfarande massor, hur fan ska man få den torr. För att inte tala om hur jeansvästen ser ut efter en vurpa i lervällingen. Inte ens skyfallet efter maiden rensade bort all skit.