söndag 26 juli 2009

Dekadans och magneter: En i-lands-fetish

”– Det är många som upptäcker fetischism och BDSM genom lajvandet, säger Henrik. Har man testat rollspel när man lajvar är steget till att testa rollspel på klubb eller i sängen inte så stort.”

No, really? Vilken shocker. Latex och lackplatåstövlar som är så häftigt medan lajvande och alver är sååå töntigt.

”– Jag har själv varit scout, och jag tror sambandet har att göra med att scoutkulturen handlar mycket om att vara sig själv att bli accepterad som man är. Precis som här.”

Eller så gillar du uniformer, strikta regelverk och att alltid lyda order.

”Isak visar upp sina teflonimplantat på underarmen – fyra små knölar som flankeras av orden Ribbed for her pleasure. Han har även fyra stavar i bröstkorgen och en magnet i fingret.”

Cornelia: ”En magnet i fingret? Beyond töntigt. Det är när jag hör sådant där som jag skäms över att bo i ett i-land.”

Mest av allt påminner det här om ”Simpsons”-avsnittet där Homer ska återupptäcka sina hippierötter. Han drar på en freakout för att chocka alla ”squares”. ”Hur ska vi vara provokativa 2009? Jag vet, vi sticker till Kvarnen och smiskar varandra!!!”. Bra tänkt. Radical dude.

Lite bonus: Jag har faktiskt aldrig hört talas om det här.

3 kommentarer:

. sa...

Two in the pink, one in the stink. Ska vi någonsin börja med med throwing gang signs, så kan du fethaja att vi hälsar på varandra med the shocker. Allt annat är otänkbart.

Micke sa...

kan inte den här bloggen vara nåt för dig att älska eller hata?

http://www.metrobloggen.se/Karpstryparn

Herral de Santina sa...

”Hon måste ha världens sämsta sexliv, eftersom hon visar en tydlig avundsjuka gentemot sexköparna. Klarar inte denna människa av ens ett one night-stand? Hon måste rent utsagt vara all världens sämsta raggningsrepliker samlade i en och samma person.
Vad heter då miljöpartisten ifråga? Ja, dels har jag glömt namnet på henne och dels är hennes efternamn för krångligt att uttala. Det sistnämnda tyder ju på att hon inte är svensk, även om hon ser ut att vara det.
Men hon angriper prostitutionsyrket ifrån helt fel håll, bl a anser hon att alla kvinnor som är prostituerade vantrivs med sitt yrke.
Visst, det finns säkert kvinnor som inte trivs med det, men det finns också kvinnor som verkligen älskar sitt yrke.”

Han älskar jakt, fiske och prostitution. Ja, känns som en fullt rimlig människa.