söndag 5 juli 2009

The 138 krabb crib, pt. 2


Dagens outfit för att montera ihop spjälsäng från 9/8 1969:
Linne från Megadeth, via Patrik.
Keps från Image Leather, San Francisco.
Uppsyn från en blivande faders ännu stoltare sumeriska lyster.

Accessoarer:
Bältesspänne från Bad Brains, via Aaron Ulcer.
Solglasögon från Sebastien Tellier.

Uppfostran:
Papperstäcke från Reagan Youth (ingen vadderad uppväxt här inte).
Godnattsagor från The Old Ones, via den galne araben Abdul Alhazred.

Soundtrack:
Dezerter ”Ku przyszlosci” 7" (1983), Chainsaw Eaters/Melting Walkmen split12” (2009), tillverkad i 109 exemplar på svart vinyl.

Jag: ”Ska vi inte sätta några stickers på den?”
Cornelia: ”Vad, på sängen?”
Jag: ”Ja, typ en Wolfbrigade-sticker.”
Cornelia: ”Krabban gillar inte Wolfbrigade.”

Del 1 av The 138 krabb crib.

13 kommentarer:

Parne sa...

Ojoj oj...Nu kommer det smygande...Jag försöker på ett eller annat sätt (eller jag har väl lagt ned för rätt längesedan...) få vårt hem att vara en hårdrockspunkborg. Det skall synas att vi som bor här är råa och brutala. Det går sådär. Första varningssignalen: Nekandes till cruststicker på spjälsängen. Cornelia håller sakta på att mogna och bli en kärleksfull mor, som vill ha ett propert hem (främst för att visa upp för väninnor på parmiddagar) där ni tillsammans kan leva i harmoni. Du kommer varje dag de närmsta fem åren bygga vidare på den 30-årskris vi alla trodde vi var för hårda för att ens få. Och du kommer älska varje sekund av det...haha.

För att slippa spekulationer och skitsnack: Det här inlägget handlar mer om ironi än bitterhet.

Herral de Santina sa...

vänta du bara tills jag, Cornelia och Krabban ska squatta sandslott på stranden, iförda patchade badkläder.

Anonym sa...

krabban gillar inte Wolfbrigade. Bravo, krabban!

Hetsapan sa...

Alltså, krabban och jag vill förtydliga: det är INGET fel på wolfbrigade. Jag gillar dem jättejättemycket, krabban vet inget om nåt och gillar inget än. Krabban kommer aldrig ha en liten AC/DC-body eller något liknande från valfritt rockmärke med bandtryck. Krabban kommer heller inte hänga med sina päron på 44:an eftersom det är VI som gillar banden, inte krabban. På sin höjd kommer krabban ligga i sin vagn utanför medan vi turas om att gå in. Krabbor gillar inte hög punkmusik.

Parne: haha den dagen jag kallar mina kompisar för "väninnor" är faktiskt den dagen jag...ja vet inte, Ger upp och flyttar till hus i Nacka/Bromma/Täby och målar varje vrå i sekelskiftshuset i Stockholmsvitt.

Parne sa...

Glömde en sak...Jag ska jävlar i mig personligen se till att Krabban kommer att dyrka Wolfbrigade.

dubse sa...

adoptera bort och gör en ny om inte krabban gillar hawkwind. spela you shouldnt do that på repeat under förlossning så han/hon lär sig direkt.

. sa...

Allvarligt, Stockholsvitt går fetbort jämförelse med Alcros "Snö".

Gladpack Peter sa...

Men Bad Brains????? Gillar du helt plötsligt Jah och homofobi???

Hjalle sa...

Dubse har naturligtvis hundra procent rätt!

Lil'Cis sa...

Hahaha jag döööör, så jävla kul!

Dadde sa...

Krabban får börja gilla Wolfbrigade i form av personerna då. Fabbo Dadde, Fabbo Bull osv...

Parne sa...

Cornelia>> Tänk vad bra världen skulle kunna vara om fler tänkte så. Framför allt då kanske när det gäller annat än att gilla Wolfbrigade. Jag ska lite skamset erkänna att jag klätt min dotter i bandtröja. Har dock aldrig köpt någon åt henne. Vi har fått 3(!!!) motörheadtröjor av polare till henne. Och där anser jag att man får göra ett undantag. Det gäller trots allt världens bästa band. Och DET kommer jag att tvinga henne att förstå. Allt annat får hon välja själv. Motsägelsefull? Jag? Jodå.

Jag är övertygad om att Krabban kommer gilla "krabbarna" (höhöh...höhö) i Wolfbrigade som de fina killar det är. Gör inte Krabban det blir jag orolig.

Hetsapan sa...

Parne: motsägelsefull hör väl till föräldraskapet?? Jag kommer på mig själv hela tiden och krabban är inte ens född än.
Såklart handlar det väl inte om en så enkel sak som bandtröja eller inte, så har din dotter tre motörhead gör det ju nada. Men jag tror du fattar vad jag menar. Ingen idé att försöka öerföra sin smak för hårt, krabban lär ju bli en kristdemokrat/konvertera till islam ändå. Hur ska den annars göra rebell mot pappa?