söndag 12 juli 2009

The Municipal blåbärsmuffintårta of destruction:
The return of the Waste


Promo med promoblåbärsmuffintårta.

Municipal Waste släpper ”Massive aggressive” den 24 augusti. Vad jag tycker får ni läsa i Close-Up. Dock kan jag redan nu slå fast att bandet kliver in med årets coolaste låttitel: ”Wolves of Chernobyl”. Och eftersom det är Municipal Waste så är texten förmodligen inte en analogi över något tyngre, mörkare ämne. Med största sannolikhet handlar den om, tja, vargar i Tjernobyl. Som muterat. Bra så.

I övrigt: Omslaget är ännu en gång ritat av min gamle vän Andrei Bouzikov. En gång när vi var i Crime City #1, dvs. Cleveland, så snortade vi enorma mängder krossade No Doze-piller. Det slutade med att Andrei, som den vitryss han är, under nattens småtimmar avsa sig kapitalismen fullständigt. Stående på biltaket, vilt skrikande, slängde han bort alla sina ägodelar. Dagen efter kom grannen över med våra bilnycklar som han hittat i trädgården.
Vi kunde så lämna Cleveland i ett stycke.

6 kommentarer:

Anonym sa...

En rolig sida

Varsågod

http://whythefuckdoyouhaveakid.com/

Robert från Luleå

Dadde sa...

Det var tider det! "I'm gonna get rid of all my stuffz!"

Andréas sa...

Va fan! Kan vi inte få en hint om vad du tycker redan nu? låten Wrong answer är ju helt ok, har förbeställt men de börjar ju inte skeppa ut förrän en vecka innan släpp.

Herral de Santina sa...

du får tjå dig.

. sa...

Matporr.

Dregel.

Andréas sa...

får väl gör det.