fredag 9 oktober 2009

”Fylla dom med skit för att bota vår cancer/Hur kan vi se på när dom mördar djuren/Animal liberation/Alla djurförsök är mord”



En liten, liten del av mig vill utbrista ”O-R-I-M-L-I-G-H-E-T” gällande vilka band som ställer upp för Djurens Rätt. Men jag har det inte i mig. I kampen för djuren och mot den lede fi är alla medel tillåtna. Till och med Sonic Syndicate och Dead By April, trots att de faller under FN:s lagar om brott mot mänskligheten.
Unity man, unity for the animals.

För 2011 vill jag dock se Sonic Ritual i kalendern, ok? Ni kan välja månad. Vi är easy going. Konceptet är givet och det blir inga puttenuttiga klappa katten-bilder. Nej nej. Linnéa i en kungatron, smekandes en snöleopardunge. Vi andra flankerar tronen i sällskap med en dobermann, en jaktfalk och en surikat, alternativt en lemur. Alla i gruppen är spritt språngande nakna, så när som på solglasögon. Follow that, Amon Amarth.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Men du, alla i ditt band bryr ju sig inte om djuren?

Jonsson sa...

Alla som länkar till Def Leppard blir, per automatik, diskvalificerade!

MK sa...

Visst är det den längst upp till höger Olivia önskar sig i julklapp?

http://lokalpatriot.se/barn-t-shirt/Nykoeping/Middagsklubben

Herral de Santina sa...

Anonym: Sant. Men det har jag MYCKET svårt att tro att alla i Motörhead gör heller. Där kan jag inte ens fatta vem den enda som bryr sig om djuren är.

MK: Lokalpatriot? Nyköping? ”Berätta var du kommer ifrån”? Hela den där sidan är så ORIMLIG att Olivia inte ens finner det värdigt att kommentera.

Anonym sa...

”Animöööööööl” rulz.

Daniel Josefsson sa...

Ni har tidningen Moore i ryggen också:
http://www.sthlmsfinest.com/userBlog/?uid=30604&beid=1172587

Go djurrätt, go!

Anonym sa...

Intressanta sidor du hänger på Mr. Bratt… Bra språk har hon även, damen:

Sitter och förfestar i mitt hem med eliten =) . Min partner in crime Robin har förärat oss med att komma hem från Las vegas o hälsa på =). Min husneger Assan och hans vackra tjej Matilda processade också hit med Emanuel i släptåg och tog med Kitty o c/o. Dessutom är Min bäsis Malin förstås på plats och vi väntar på fint besök från Sthlm. Trevligt!!

Herral de Santina sa...

Jag tror att Moore använder ordet djurrätt väldigt, väldigt löst här.

B sa...

Moore hade inte kommit längre än till Djurens Rätts växel, om de hade ringt ang samarbete. Tror detta har nåt med djurtjuvarna på Skansen att göra. Inte så mkt djurrätt mao.

Kalendern är hysteriskt rolig på sina ställen. Bara Soundtrack-Ebbot är värd 70 pix. Och ja, i krig och kärlek är allt tillåtet. Därav denna kalender.

Herral de Santina sa...

Ja, jag ska nog fan beställa en.