tisdag 20 oktober 2009

3 x morgoninsikter

1. Hur kan ett band som en gång i tiden var så lysande, idag vara så fullkomligt ointressant? Slayers nya ”World painted blood” är varken dålig eller bra, den bara är Slayer. För vissa duger det. Inte för mig. Guds kuk, om redan första spåret – som antagligen ligger först för att bandet tycker att det är bäst – får dig att snegla efter roligare mönster i tapeten, då vet du att det är illa. Att de härmar Driller Killer, och stoppar in jamande katter istället för gitarrsolon, hjälper inte.

2. Kan inte Bolt Thrower sluta röka gräs och lyssna på Crass, och släppa en ny skiva? För länge, pojkar och flickor, alldeles för länge. Vi lär aldrig få se dem i Sverige igen (Fredrik Virtanen – fuck off) men det vore kul att höra något nytt på skiva. Bolt Thrower live på Close-Up-festivalen och i Umeå 2006: Minnen för livet.

3. Jag bär på en sådan hemlighet att det gör ont i magen. Imorse när jag vaknade var jag tvungen att dubbelkolla med Cornelia att det skett i verkligheten och inte i drömmarnas värld. ”Nej”, sa hon, ”det är sant att XXX…”. Jag kysser marken över att jag inte har något med detta att göra. Sedan öppnar jag chipspåsen, lutar mig bak, och väntar på att denna scenhändelse ska brisera med full kraft.

8 kommentarer:

Jävla Jenny sa...

Meh. Säg vad det är då.

SheerFaith sa...

En ny platta med Bolt Thrower skulle troligen överträffa Shrinebuilderplattan. Varför inte boka Bolt Thrower till Close-Up Båten...de vore nåt.

Anonym sa...

Pig Champion återuppstår?

Anonym sa...

eftersom "du kysser marken" för att du inte har något med saken att göra måste det ju vara en dålig nyhet

har medlemmar ur sonic syndicate gått med i poison idea?

Bengt Palmers sa...

Du lever i en ankdamm.

Herral de Santina sa...

Bengt P: Hej, har vi träffats? Jag heter Verkligheten och är en fullständigt orimlig ankdamm.

Bengt Palmers sa...

Jadå, vi har träffats.

Matte sa...

Kom igen nu, alla är nyfikna. En ledtråd i alla fall...