söndag 25 oktober 2009

GG Zytomierska

”Det finns ju fan inget lättare än att skaffa barn. Men det är som allt annat. Det har med personlighet och inställning att göra. Samma med missfall. Erika, Novas mamma och min mycket speciella vän, är också gravid! (Så nu får Nova två syskon helt plötsligt! Ha ha! Lattjo!), sa något tänkvärt till mig härom dagen. Hon sa ’Katrin, tjejer som du och jag får inte missfall för vi skulle inte ta det så hårt. Vi ororar oss inte.’ Helt rätt. Det är samma med utbrändhet. Det händer bara de svaga.”

Lika tröttsamt i verkligheten som i punkscenen: Provokation och pubertala fuck off-finger helt utan baktanke, poäng eller innehåll. Själlösa mollusker.

…eller så är poängen bara att ytterligare driva in den högerretoriska spiken i arbetsmarknadens uppsvällda lik. Misslyckas du med något i ditt liv – må så vara dina medfödda fysiska förutsättningar som du inte kan ändra riktigt som du vill – ja, då är du en dålig entreprenör och helt slut som människa.

Uppdatering: Insåg just att det här citatet än en gång passar perfekt. Denna gång för att beskriva Katrin Zytomierska, molluskbaserad livsform: ”You're an emotional fucking cripple. Your soul is dog shit. Every single fucking thing about you is ugly.”

3 kommentarer:

Anonym sa...

på tal om någonting helt annat:
hon heter förvisso Olivia och inte krabban numera, och länken syftar på en hummer, men det är likväl förbannat skoj. julklapp till dottern kanske?
http://www.amazon.com/Mullins-Square-Lobster-Baby-Costume/dp/B000GW69Y8/?tag=oddee-20

Herral de Santina sa...

Den här är nog fortfarande bäst, ändå:

http://canthateenough.blogspot.com/2009/03/krabban-och-cthulhu.html

Axel sa...

Den finns som krabba också: http://www.amazon.com/Mullins-Square-Crab-Costume-Orange/dp/B002GKC16I/ref=sr_1_7?ie=UTF8&s=baby-products&qid=1256500548&sr=1-7