måndag 14 februari 2011

All out Obliteration

Mitt i livets villervalla missar jag att Getaway Rock bokat Earth Crisis. Orimligt på den ena sidan myntet, rimligt på den andra.

Jag kan inte förneka mitt skamsna begär efter att få höra ”Firestorm” live igen, eller att få sjunga med i den fascistoida texten till ”Stand by”:

”There will be no compromise/No more negotiating/If you refuse to change/Then you’re guilty/And must be destroyed”.

Hallå nittiotal – veganskt omskolningsläger pronto!

Lägg på Agnostic Front, Youth Of Today och Corrosion of Conformity, och Getaway Rock artar sig till att bli ett hårdkokt moshmål för landets hardcorefanatiker. Sick Of It All var tydligen på gång, men det gick åt skogen. Trist.

En onödigt lång hyllningsvideo för alla som gillar småbarn, militant antiknarkpropaganda, våldsglorifierande och tomt E-tuggande:

Jag har i mitt liv lyckats memorera blott två texter utantill: Earth Crisis ”Firestorm” samt W.A.S.P.:s ”Mean man”. Yin och yang FTW.

9 kommentarer:

xstx sa...

åh herre gud. hennes dansmoves när e-tugget kommer i slutet är ju helt enastående.

och fuck all the haters. earth crisis har i princip rakt igenom hela sin utgivning varit ett svinbra band. ja - ÄVEN Slither. ÄVEN to the death.

du har väl sett videon till "to ashes" från sistnämnda? man får ju skämmas lite sen för att man gillar "breaking bad".

http://www.youtube.com/watch?v=QnlXrTfMx-s

men din dotter är grym och påminner mig om att jag självklart borde lägga till Firestorm-EPn till den radda plattor som jag redan gett min brorson som föddes i december.

Anonym sa...

Earth Crisis?! Pepp! Nästa stopp - Gävle!!!

Anonym sa...

yes! hc for life, 94 style.

Vegan-Jennie sa...

Yeeeeeeeeeeh!

Viking power (not vegan power) sa...

VAD I HELVETE… ska inte det här vara en metal festival? Inte en hardcore punk trams tillställning…?

Ola sa...

Jävligt bra bokning. Såg dem i New York i i våras och och de har det fortfarande i sig. Här är en lysande konsert från när de lirade hemma i Syracuse 2009:
http://www.undergroundvideotelevision.com/updates/2009/live-videos/earth-crisis-live-concert/

Även om jag varken är SxE eller Vegan/veg så är det något med Buechners mellansnack som gör att jag får feta rysningar. Nu hoppas vi på Biohazard eller Madball också så blir Getaway komplett.

760 sa...

det är faktiskt ganska snyggt jobbat att flera gånger hylla "you suffer" i den här bloggen och ändå inte lärt sig texten utantill.

138 sa...

Okej, I stand corrected. Jag kan TRE låtar: Earth Crisis ”Firestorm”, W.A.S.P. ”Mean man” OCH Napalm Death ”You suffer”.

625 thrash sa...

fan vad scholastic deeath är bra på den. lätt deras bästa låtar.