torsdag 17 februari 2011

Guds sak kan aldrig bli minPersonligen anser jag att Gud aldrig ens fick komma på en andra anställningsintervju. Vilken arbetsgivare vill ha ett korrupt jävla supsvin till sadist, som anställd? Inte jag.

Mattias Gardell däremot går loss och ger tummen upp till ”folkhemsislamism”:

”…då Muslimska Brödraskapet liksom KD är ett socialkonservativt mittparti där omsorg om varandra, familj och moral står högt på dagordningen och där man breddat sig mot andra trosgemenskaper.”

Religiös moral och teokratiskt folkhemsbyggande kan ta sig i brasan. Mattias Gardell också. Jag väljer hellre att ge tummen upp till Tarik Saleh och hans briljant underhållande fuck you-finger till religiös vidskepelse. Hans reflektion kring 9/11-konspirationer, där beviset för att det är en Mossad-komplott bygger på att egyptier av naturen är dåliga på att passa tiden, sätter hammaren på paranoiaspiken.

Jag minns min och Cornelias djupdykning in i denna dunkla värld av antisemiter, förintelseförnekare, Ufo-vittnen och dåligt duschade män:

USA är supermäktigt.
USA är superont.
USA hör och ser och vet allt.
Ingen kan blåsa USA ur underrättelsevattnet.
Ingen.
Förutom – USA.
Därför: USA gjorde det själva.
Fallet avslutat.

Ni kan läsa hela referatet – här.

Soundtrack: ”Cult leader” och ”A safe passage”, av och med Bombus. Ja! Två nya låtar! Black metal Quicksand FTW!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Fucking A. Kunde inte ha sagt det bättre själv. Historien kommer att visa hur sjukt fel ute Gardell och andra islamist-quisling är.

Ulf Claesson

Ronnie sa...

Bombus låtarna = Black metal och Quicksand? Nej Tidiga Entombed på första låten och senare lufs Entombed på andra...

Anonym sa...

Som the Devils sjunger..."America Ain't Shit Because The White Man Has A God Complex"...Amerikansk undergroundkultur är fantastisk...

138 sa...

Ronnie Raw: Entombed? Inte tänkt på dem en sekund. Jag tänker första halvan av 90-talet bm-demokassett.

Anonym sa...

Citat från National Institute of Standards and Technologys utredning gjord på uppdrag av FEMA:

“The specifics of the fires in WTC 7 and how they caused the building to collapse remain unknown at this Although the total diesel fuel on the premises contained massive potential energy, the best hypothesis has only a low probability of occurrence. Further research, investigation, and analysis are needed to resolve this issue”

-från The Open Civil Engineering Journal, 2008:

http://www.bentham.org/open/tociej/articles/V002/35TOCIEJ.pdf


http://wtc.nist.gov/media/NIST_NCSTAR_1A_for_public_comment.pdf

Det officiella dokumentet för den som vågar ner i kaninhålet. Sidan nere för stunden men jag tror att WTC/ behandlas i en bilaga på slutet där ovanstående citat finns med.

Hej C förresten, hör av dig nästa gång du är i stan tar vi en fika. Vi träffades senast på Augustibuller.

/M

138 sa...

Är WTC7 den där byggnaden som innehöll några dokument som CIA/FBI/ZOG ville förstöra och det enklaste sättet de kom på att göra det var att iscensätta en flygplanskapning som slutade med att två jättestora plan flög in i två jättehöga hus och 3 000 människor dog? Det huset?

Bemöts inte allt det där på alla de där sidorna som vederlägger alla de andra sidorna som säger ngt helt annat som vederlägger en rapport?

Jag beklagar, men jag fattar inte vem du är. Förlåt.

Anonym sa...

Hej igen,

tänkte att lite konspirationsfakta skulle leda dig på spåren... det är MG, din gamla bandkamrat. Har själv haft problem att smälta det röda pillret fast jag svalde det redan 2003. Men det man vet kan man inte göra ogjort, även om allt blir enklare då. Följande klipp kanske räcker som oral administrering av sådan verklighetsmedicin:

http://www.youtube.com/watch?v=G1zED8dy63w