tisdag 22 februari 2011

Jag har aldrig……hatat världen så mycket som nu.

Igår fastnade jag i de här dårdreglande skriverierna, och nu möts min feberyra av ovanstående nyhet. Jag vet inte vad som är värre gällande verklighetens nedbrytande effekt på min mentala status: Isabelle Ståhls talanglösa text och brist på självinsikt, eller Facebook JR.

Nu lägger jag mig igen. Det är inte värt att vara vaken idag.

Soundtrack: ”Doomed morale”, av och med Arson Anthem, samt ”Straight to hell”, av och med Hank Williams III.

Jag såg den här filmen. Nu lyssnar jag på Hank Williams III.

Detta är början på slutet barn.

13 kommentarer:

johan sa...

sett dokumentären?
http://www.youtube.com/watch?v=O7tddHki-q8&feature=related
rätt jobbig snubbe

men straight to hell är en helt ok platta, dock fylld av jävligt många jobbiga outlaw-klyschir

138 sa...

Icke sett. Coolt hem. Inte så ljust och fräscht dock.

johan, aka trixy sa...

förresten,
lyssnar på David Allen Coe, om du nu gillar Hank III.
där kan vi snacka trash- och faktiskt riktigt jävla grym
http://www.youtube.com/watch?v=aBqZs7oGPZQ

annars, på countrytemat, sök upp dokummentären Heartworn highway!

Erik sa...

Nätet har succesivt dödat mitt musikintresse så nu köper jag plattor på rekomendationer enbart... Är arson anthem värt kulorna?

Sulla sa...

Fan vad jag älskar Hank III, trots att han är ganska rejält klyschig. Å andra sidan så gillar jag ganska många av klyschorna också.

138 sa...

Erik: Mycket ligger ju i värdet av de olika beståndsdelarna. Jag har inte hunnit superlyssna in mig ännu, men första intrycket är att det är helt okej på samma sätt som ett gediget standardcrustband på 44:an är helt okej.

Jag skulle köpa AA om jag hittade den på LP för 150-200 kr. Jag skulle inte betala mer än så för den.

Lyssna på låtarna ”Doomed morale” och ”Bunker life” på youtube. I första låten använder de hardcorevärldens absolut mest kända ackordkombination (Minor Threat, Shitlickers, Poison Idea etc). I andra rippar de Sodoms ”Ausgebombt”.

Kudos till båda.

Fruktansvärt omslag på skivan dock. Beyond fruktansvärt.

Sulla sa...

När/hur kan man se rullen dårå? Har varit pepp på den i minst 6 månader.

Curiosa: ordverifieringen är 'methe'. Känns ju rätt passande.

138 sa...

Du menar White-dokumentären? Du får nog vända dig till en lagvidrig torrent.

Sulla sa...

Lyckades få ner White-rullen (http://mediafire-strain.blogspot.com/2010/11/wild-and-wonderful-whites-of-west.html för den som är intresserad). När jag tittade på den kom jag på att du i den har ännu en människa (eller kanske fler) att stilmässigt inspireras av, vad det gäller att bära upp en skinnväst.

138 sa...

Tänkte också på det. Jesco White ser sjukt cool ut i den, men bara när han har det stora vita skägget. För övrigt ser det verkligen helt stört ut när han kör sin steppdans. Wtf?!

I övrigt är den ju som ett avsnitt av ”Cops”: Alla män har omotiverat ofta bar överkropp, oavsett tid på dygnet.

Nå, blev du peppad på att flytta till West Virginia då?

Sulla sa...

Ja, han ser ju mest bara udda ut när han är slätrakad. Han var rätt snygg på_riktigt när han var yngre dock. Jobbigt liv när ens drug of choice i tio år har varit bensin.

Jo, jag sa just det till en vän. Som ett tvåtimmars (eller hur lång den nu är) avsnitt av Cops, fast från andra sidan.

Asså, jag skulle ju bli mördad på tio minuter därnere, trots HWIII-path på jeansvästryggen och boots på fötterna. Fast det jag kom att tänka på är att även om familjen är en produkt av sin omgivning så känns det lite som att alla har känt eller känner till en sådan familj, oavsett var man kommer ifrån. OK, inte riktigt lika extrema och inte riktigt lika många våldsbrott (eller steppdans) men ändå. I mitt gamla barndomshood så var det zigenarna, ute på vischan där päronen bor nu så finns det tydligen ett område där folk är "speciella" och som mammas jobbarkompisar (som är soc-tanter) "har lite problem med" som min mamma så finkänsligt uttryckte det en gång.

I övrigt tyckte jag att det var en rätt bra dokumentär, även om den saknade lite fokus. Man skrattade med dom, man skrattade åt dom (stor skämskudde när de skulle dansas sexigt. Fyfan, jag har aldrig sett något så avtändande.), man gillade dom, man insåg att de betedde sig som svin, man insåg att de var människor med ganska mycket problem de också.

138 sa...

Sulla: Apapap – det heter romer.

Ang. sexdansen måste jag mutera den legendariska Black Flag-varningsstickern: Som en heterosexuell man, fann jag det vara en anti-sexuell dans.

nils dacke sa...

En Boone County profil som tyvärr tagit ner skylten. http://www.youtube.com/watch?v=bo2gyABxkjM