fredag 18 februari 2011

Du vet att du befinner dig under Aftonbladets hatimpregnerade nätparaply…

…och frotterar dig med människobestens allra säckigaste, mörka undersida, när en fullständigt oförarglig klackis till artikel genererar följande mollusk att trycka på kommenteraknappen:

Ge upp
av Adde, kl. 20:02, 17 februari 2011
Alltså... De här artiklarna som kommer från Christoffer är ju som de är skrivna av ett tonårs-fan och på lägre nivå än en nybörjarskribent på Close-Up. Vilken förutsägbar trött poänglös inställsam snubbe! Jag blir matt bara man ser länken till de här ”artiklarna”. Fanzine-nivå. Fast sämre. Ghost-artikeln senast tog priset. Det var det sämsta jag läst. Vilken rövpublicering.
Och Christoffer - vilket ständigt lamt sök efter någon slags ”credd”. Lägg ner. Gå på toa, bajsa lite och släpp på trycket. Och förresten - ska du inte intervjua Nifelheim nu eftersom det kommer en komedi som heter ”Bröderna Hårdrock”. Det är väl anledning nog för dig att få kontakta ytterligare ett par personer du tycker är asballa, och det är lagom kass vinkel på det för det här forumet.

Bajsa.
Skitnödig.
Skitkorkat.
Betyder inte ett skit.

6 kommentarer:

Anonym sa...

han har ju rätt

138 sa...

Jag märker att du har ett lika vagt grepp om verkligheten som du har om den här bloggen och mig.

Fredrik sa...

Alltså, det där får man ju räkna med. Du har kantiga, och för vissa, obekväma åsikter.

... surrealistiskt, som Ghosthypen. Och eran vilja att dölja deras identiteter, i min värld avsljöar journalister saker, de hjälper inte till att hålla skiten hemilg...

Surrealistiskt är det i alla fall. Att det finns en mupp någonstans som anser att förtryck är helt rätt och rimligt, eftersom att de kan förtrycka (tänk greiders text som du kommenterade). Eller att det finns folk som läser Kissies blogg...

Med detta vill jag bara ha sagt att det vore konstigt om det INTE kom några sådanna kommentarer. Det är nog ett sundhetstecken, och det är jävligt komiskt. Jag menar, de hundratuselntals beökarna du har haft säger ju att någon i alla fall anser att du är läsvärd.

Personligen för jag fullskalligt krig mot högern och skriver liknande kommentarer, men med passningar åt socialdarwinisterna till höger om S i stället. 8)

Fortsätt att skapa ångest hos hönshjärnorna! Jag gillar det. Kudos till dig! Även om du har fet fel om hur bra Ghost är ;)

138 sa...

Alltså, vi snackar om ett ROCKband. Inte hur Lundin Oil låtit blodet flyta på den afrikanska kontinenten, eller hur mycket naziguld Schweiz fortfarande har uppkört i sina bankvalvsrövar.

Ghost: Wikileaks worthy this ain’t.

Fredrik sa...

Läs mig som satan läser bibeln, gör det. Sen förvånas vi över märkliga kommentarer från "dom". Mitt svammel till trots så håller jag ju med dig. Lär dig dyslektiska.Och lär dig skratta åt, eller med, Ghost. 8)

Anonym sa...

tycker det är jävligt gnälligt att gnälla för att någon gnäller!