fredag 22 juli 2011

Oslo motherfuckers

Jag tror vi alla vet vad det är som händer i Norge just nu.Nattefrost och hans Anti-Human, Anti-Life, Trve Norwegian Black Metal-horder har tagit det till gatorna. Det här kan aldrig sluta väl.

Uppdatering: Insåg precis att jag tidigare idag, på gymmet, av en ren slump lyssnade på den här låten, och verkligen lyssnade på texten.

Spooky.

11 kommentarer:

Kimera sa...

VAR BEFANN SIG VARG VIKERNES IDAG VID 15-TIDEN?

Birdseed sa...

Nej, nej, skytten hade kort, blont hår. Kan inte vara en black-metaltomte, de går väl i corpse paint hela dagarna väl?

Andréas sa...

Fan jag har aldrig idats lyssna på Turbonegro men detta var fan bra. Det ska till bomber och granater för att man ska vakna.

Fredrik sa...

Det är ingen som vet vad som händer i Norge. Någonsin. Allra minst nu.

Anonym sa...

http://www.nationell.nu/2011/07/23/extra-sionistisk-frimurare-gripen-for-terrordadet-i-oslo/

138, a.k.a. CRJ sa...

Ja, givetvis. När det inte var en islamist så var det ju tvunget att det skulle vara en zionist. Att det bara skulle kunna vara en helt vanlig extremhögernationalist går ju icke för sig.

Fredrik sa...

Att misstänkliggöra dumjävulen bakom världens sämsta Burzum ter sig inte helt galet efter de uppgifter som kommit fram. Jag är mållös. Var är din husrasist, Chrille? Jag vill höra hur han skyller detta på det multikulturella samhället.

138, a.k.a. CRJ sa...

@FREDRIK: Om du menar Steve så är han en urkraft som jag icke råder över. Han kan vara var som helst på hela internet, just nu i denna sekund.

jätteanonym sa...

Steve kändes ju som en som skulle kunna ha närliggande påtvingat komplexa nischade åsikter som den här snubben, jagärinterasist-kallarmigantinazi-men-nationell-och-peppar-repatriering-och-fascistoid-mysticism, typ. Fast Steve skulle aldrig vara våldsam eller poserboy.

Okej, jag gissar, men visst är jag bra Steve?

Steve sa...

Helt absurt att jag ens bemödar mig med att bemöta detta ytterst löjliga nonsens - 138 exkluderat - från bland annat den förkroppsligande obegåvningen Fredrik. Men okej.

"Var är din husrasist, Chrille? Jag vill höra hur han skyller detta på det multikulturella samhället."
Nej, jag skyller det på den skyldige. Vem skyller du det i första hand på: Jimmie Åkesson?

"Om du menar Steve så är han en urkraft som jag icke råder över. Han kan vara var som helst på hela internet, just nu i denna sekund."
Jag befann mig på ett mycket obskyrt internetcafé i Östeuropa när jag blev varse om nyheten.

"Steve kändes ju som en som skulle kunna ha närliggande påtvingat komplexa nischade åsikter som den här snubben, jagärinterasist-kallarmigantinazi-men-nationell-och-peppar-repatriering-och-fascistoid-mysticism, typ. Fast Steve skulle aldrig vara våldsam eller poserboy.

Okej, jag gissar, men visst är jag bra Steve?"

Gissa på du. Jag har egentligen inget behov av att redogöra för min tillfälliga världsåskådning men några klargöranden kan ändå vara på sin plats med tanke på de inbakade lögnerna i din beskrivning. Anledningen till att jag skrivit så mycket om immigrations- och kriminalpolitik (vilket ofta överlappar varandra) beror på att de är så viktiga inrikespolitiska frågor, och det är intressant att diskutera med folk som har motsatt uppfattning (även om det också är lite frustrerande att "debattera" med personer av Fredriks kognitiva snitt). Hade Sverige haft motsvarande approach som t.ex. Schweiz hade jag inte behövt säga någonting alls. Det är ni (eller snarare Sverige i stort) som e dom konstiga i detta avseende, inte jag.

Någon repatriering har jag aldrig förespråkat och kallar mig inte nationell. Med tanke på globaliseringen så lär människor fortsätta flytta på sig av olika skäl, till och från Sverige, och det är en demokratisk fråga om huruvida förutsättningarna för migration (immigration och i emigration) ska komma att se ut. "Fascistoid mysticism" har jag främst stött på i akademiska sammanhang snarare än absorberat och inkluderat i min världsåskådning.


"Ja, givetvis. När det inte var en islamist så var det ju tvunget att det skulle vara en zionist. Att det bara skulle kunna vara en helt vanlig extremhögernationalist går ju icke för sig."

Läst manifestet? Snubben är ju i hög grad sionist och mycket pro-Israel. Hur definierar du förresten "en helt vanlig högerextremist"? Rasbevaringsförespråkare? Snubben är primärt kulturnationalist av SD-snitt.

halvanonym sa...

Min avsikt var att driva med folk som defenierar sig någorlunda som ovan, och inte att misskreditera S som har åsikter jag respekterar och till några procent delar om inte alls när det kommer till eventuella lösningar. Jag kan också vart visst ruspåverkad. Självklart inser jag att esetorik är ett helt spektrum i sig motsvarande det politiska.

Jag hade till exempel samma inställning om att Breivik stämplats som högerextrem snarare än höger/konservativ. Men...tyder inte Breiviks hat mot t ex Elin Nordegren på viss "allmän" rasism. Tiger Woods är ju så västerländsk one can be.

Och Steve, om du läser detta, visst defenierar du helst inte din åskåsning med ett ord?