måndag 4 juli 2011

Sthlm-Borlänge-GBG-Sthlm:
Indian versus brasilian
Pånyttfödelse versus realism
Who will survive and what will be left of them?Efter att ha varit i tjänst dygnet runt sedan i onsdags, är det svårt att sortera den senaste veckans massiva sinnesintryck. Men här är de absoluta topparna:

1. Råkar ut för min första livs levande kvällspresshatare. Jag står och hänger på Avenyn, som sig bör när du är i Göteborg, då en rundlagt herre vaggar förbi. Han tittar på mig och säger ”Aftonbladet suger!” utan att sakta in på vaggandet. ”Du med!”, svarar jag. Yes! Hell seger!

2. Det här meningsutbytet:
Krille: You got a Discharge back patch!
Gary Holt: Fuck yeah! Greatest band ever!
Krille: Hells yeah!

3. Det här meningsutbytet:
Kerry King: That’s a fucking awesome Venom t-shirt man!
Krille: Hells yeah!

4. Dave Mustaine berättar att världen kommer att bli bättre efter apokalypsen, den stora striden, och Guds seger. Jag frågar vad som händer med mig som inte tror. Dave Mustaine säger att jag inte kommer att be till Satan den dagen mitt barn blir sjukt. Jag säger att jag inte ber till någon, att jag är helt likgiltig inför tomtar, troll, sagor och fabler. Dave Mustaine säger att den dagen något händer med mitt barn, då kommer jag att börja tro. Rimligt.

5. Att Metallica var bra. Jag tror jag ska börja gilla det bandet igen.

Trist: Att jag missade Blood For Blood, Kylesa, Bombus, Nitad.

I övrigt är de senaste fem dagarna ett enda töcken.

Härnäst: Getaway Rock.Foto: Roger Lundsten. Kudos.

9 kommentarer:

Alexander. O sa...

Hahahaha @ Mustaine

Mustaine borde börja be att få tillbaka rösten sin.

Du kommer inte vara i Stockholm imorgon? Om du är det så tycker jag att du ska bevista Magrudergrind spelningen @ Grundbulten.

http://grundbultendiy.org/?p=222

Anonym sa...

After years of denial....yes, Metallica actually....I could start to say I like them again too!

Blood For Blood was kick-ass =)

Johan Eklund sa...

Men karln har ju rätt... den rundlagde herren då, inte Mustaine.

Anders sa...

ang Metallica: http://www.salesforce.com/dreamforce/DF11/networking/globalgala/

Detta ar alltsa en konferens for manniskor som sysslar med CRM-mjukvara... Pengar > vardighet

138, a.k.a. CRJ sa...

Alexander: Hade gärna gjort det då jag är rätt less på all mainstreammetal just nu. Men jag drar till Getaway redan imorgon eftermiddag.

Anonym sa...

Förresten hur står du som gammal punkare ut med livet? Hårdrock/metal är folkkärare än mer svennekreddigt än alla andra musikgenrer tillsammans. MetalPunk är det då ett dåligt skämt??

138, a.k.a. CRJ sa...

Jag står ut hyfsat. Det är ju inte som att det kommit över natten. Plus att jag profiterar på det på så sätt att jag just nu får jobba med ngt som jag älskar. Jag lyckades få in ett UPPSLAG med Graveyard i Sveriges största kvällstidning, hur ofta tror du det händer? Varje sida som fylls med BRA musik är en seger över schlager och allsång. Det är bara att tuta och köra så länge det går.

Men visst, jag ska erkänna att om jag får läsa ännu en oinitierad artikel om ”trash”, mosh och wall of death, så ligger spyhinken nära.

Metal Shrine.se sa...

Attans! Så du fick ett snack med Megadave. Själv fick jag nöja mig med Frank i Anthrax, men det var kul det med. Han bjöd på god öl. Alltid ett plus i min bok.

xstx sa...

LÅt mig gissa att din kvällspress-antagonist var denne man: http://i53.tinypic.com/21cxzll.jpg