söndag 10 juli 2011

Förintelsevindar, berg av dårskap och att känna mig lika gammal som Abbath ser ut att varaOm någon vill läsa vad jag tycker om gårdagens Immortal-succé, kan ni göra det – här. Och om jag kände mig som tiotusen år i morse, har jag nu fyllt år och är minst tjugotusen år gammal.

Plus att jag fortfarande upptäcker skrapsår här och där på kroppen efter råkurret med Vengeance from Beyond. Rimligt.

Foto: Andreas Carlsson, Rockfoto. Kudos.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Allvarligt talat så får du fan sluta använda orden rimligt och orimligt nu, dina i övrigt klockrena skriverier blir helt förstörda av detta överanvändande och inte blir det bättre av att du smittat av dig så att hela jävla Nöjesredaktionen överanvänder det lika mycket. Snälla sluta!!!

138, a.k.a. CRJ sa...

WTF! Hela den här bloggen bygger ju på rimligt/orimligt. Att sedan Nöjesredaktionen hakar på kan jag inte ta ansvar för. Men ok, jag ska försöka.

Andréas sa...

Apropå Vengeance from Beyond, har du läst detta?
http://helenesturefelt.blogspot.com/2011/06/vengeance-from-beyond.html
http://helenesturefelt.blogspot.com/2011/06/nifelheim-pa-sweden-rock.html

Det är alltså ingen humorsite.

Ghoulita sa...

Immortal var helt enkelt bäst! Det enda tråkiga var att de inte spelade något extranummer fast folk stod och ropade/klappade helt länge.

Såg Vengeance from Beyond stå och ha ett livligt samtal med tre poliser som avslutades med att han gav dem varsin kram, de såg väldigt glada ut haha!

Hämnd Från Bortom sa...

Ghoulita! Lögn och förbannad dikt! Det gjorde jag inte alls!

Johan sa...

Andréas: Det där var duktigt bisarrt att läsa. Liksom, totalt jävla sinnesförvrängande bisarrt. Och varför har jag en valium-drogad Kristina Lugna-röst i huvudet varje gång jag läser vad fromma människor skriver? Det är som att deras vokabulär är invirade i ett lager bomull. För den som talar med mjuka ord måste ju vara extra god, typ.

138, a.k.a. CRJ sa...

Andreas: Sjukaste. Skiten. Ever.

Ghoulita sa...

Hämnd Från Bortom
Förlåt jag såg väl fel. Det måste ha varit nån annan.

Vengeance from beyond sa...

Ghoulita: nej det var jag, jag älskar snuten!