måndag 18 juli 2011

Relationsguru 138: Dr Phil, är jag

Hultsfred, Hotell Hulingen, lördag, 03.30. Autentisk konversation.

Jag sitter i foajén och sippar stilla på en riktig fulstänkare, firandes att mitt skift precis tagit slut. Vid receptionsdisken står en ung hipster – sotarmössa, vaxad mustasch, sjömansjacka – och tjatar på portiern. Han bönar och ber om att få låna personaltoaletten, trots att han har ett eget rum.

Mannen bakom disken är hårdnackad: det blir nej på nej på nej.

Till slut vänder sig hipstern till mig för råd. Jag vet inte varför jag skapar ett så förtroendeingivande intryck halv fyra på morgonen. Jag är inte helt säker på att jag frågat mig själv om råd vid den tidpunkten på dygnet. Men hipstern gör det i alla fall.

Godspeed!

Hipster: Alltså, vad fan ska jag göra?! Jag har en tjej där uppe på rummet som väntar, men jag är så fruktansvärt otroligt bajsnödig! Jag dör! Exploderar! Och jag får inte låna toaletten här. Vad ska jag göra?
Jag: Vad… Ni ska inte sova alltså?
Hipster: Nej nej nej för fan! Vi ska ligga med varandra! Och då kan jag ju inte dundra in där och tokbajsa precis innan. Det kommer att förstöra stämningen. Vad tycker du att jag ska göra?
Jag: Ja, det är onekligen en knivig situation. Jag föreslår att du går upp dit nu och ligger med tjejen jättejättejättefort. Sedan bajsar du hur mycket du vill.
Hipster: Fan… det… är… ju… en råååbra idé! Tack! Tack som fan! Det kommer säkert att sluta med bajssex ändå, så what the fuck!

Sedan lubbar han upp för trappan till sitt rum. Jag reser mig och går in till baren där Markus, Håkan, Anders, Mattias, Nina och Sandy sitter och råljuger. Men ingen av mina journalistgubbar/gummor pratar i alla fall om bajssex. Det i sig är en seger.

Sensmoral: Har du frågor om sex och samlevnad och befinner dig i en hotellreception mitt i natten, fråga alltid närmaste man/kvinna.

3 kommentarer:

Anonym sa...

http://www.scribd.com/doc/8487/Hansi-the-Girl-who-Loved-the-Swastika

Fredrik sa...

Alla frågor om sex och samlevnad tas förslagsvis med mig. Du har ingenting på mina kunskaper i ämnet. 8)

Anonym sa...

Du är en sann vän i nöden så att säga.