torsdag 25 december 2008

En lokaltidningsrapport från Norrland


Krilles bästa: demoband där minst 66,6% av medlemmarna bär den egna loggan.


Ett av Sveriges främsta intressen inför 2009 är att slänga ut människor till länder där de helt saknar social förankring. Så även i Västerbotten. Migrationsverket: the game of the arseholes.


Umeå terroriseras av en kristen liga som utpressar barnfamiljer med hjälp av - VHS-kassetter. Och vi tyckte att Sonic Ritual är oldschool. Obs, detta är inte ett aprilskämt.


Ja men klart vi ska ska ha mormor Götas skinkrecept! Skit i djuren, skit i miljön! Sieg heil för skinkan, sieg heil för mormor Göta!
Fuck jävla off, mormor Göta!


Umeå har destilerat fram den ultimata ondskan i en enda grupp, som bara i själva namnet lyckas fånga idiotin och den omotiverade Norrlandsromantiken som härskar i Västerbotten. De heter Glesbygd'n och naturligtvis spelar de "vemodsreggae". Jag skulle inte kunna komma på något mer vämjeligt om jag så försökte. Självklart anser jag att detta band, såväl som den riktiga glesbyggden och Sara Lidman, bör förstöras.
Jag antar att Glesbygd'n/David Sandström-splitten lurar precis bakom hörnet, bara för att ta denna förolämpning av god smak ännu ett steg längre.

1 kommentar:

Anonym sa...

Vaddå otippat? Den här bloggen är ju bäst, efter kristna videobiblioteket såklart som tar hem första platsen. God jul C.