tisdag 16 december 2008

Sonic Ritual + Nitad = stulen trummis


Gamla gardet plåtat av Micke Johansson 2008.


Nya gardet plåtad live i Brasilien 2008.

Sonic Ritual har hittat en trummis: Viktor från Nitad. Han är inte bara en suverän trummis, han har även, som ni kan se på bilden ovan, en oklanderlig klädsmak. Vi omfamnar Viktor med en viktorianskt kysk kram och hoppas att han ska trivas i vår Trve Pvnk Metal Cvlt.
Till helgen ska vi spela in 5 nya låtar, återigen med Mr. Dallas på sessiontrummor, helt enkelt eftersom han redan kan låtarna. Första veckan i januari ska vi börja piska in Viktor i vårt vridna tankesätt. Efter det vill vi väldigt gärna spela live. Om någon är intresserad av att boka oss är ni välkomna att höra av er.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hur fan kan vilja spela med er?

Herral de Santina sa...

Jag tror att du, i din kamp att bemästra både alfabetet och din egen existens, har glömt ett ord i den där meningen. Korrekt formulerat lyder din fråga som följer: ”Hur fan kan HAN vilja spela med er?”. Du ser, vilken stor skillnad ett ynka ord kan göra för begripligheten. Precis som det är de små sakerna i livet som gör det värt att leva, till exempel en stabil mental status och bra musiksmak. Eftersom du saknar båda dessa saker, är det naturligt att du ställer en sådan här fråga.

Anonym sa...

Ett band bestående av enbart (nära nog) politiskt korrekta ordbajsare (läs journalister/recensenter om det gör dig gladare)...fy fan vad spännande...inte. Snyggt och smart bandnamn, glöms bort hur lätt som helst och ni kan byta musikstil vilken dag som helst, bara att vända kappan efter vinden (som ju journalister så ivrigt oftast gör).

Vad vill jag mer ha sagt...jo just det, ni låter som ett skämt...även musikaliskt.

Men men, ni kanske är bra på annat? Som att sitta i en soffa och titta på film?

Herral de Santina sa...

Leif Edling? Är det du?