torsdag 4 december 2008

Nifelheim 0, Anselmo 1


Världens bästa Nifelheim skapar debatt på internationella rättshaveristforumet Blabbermouth. Läs inlägget här och ta sedan in följande statistik:

Chans att Pelle och Erik faktiskt har hört Mötley Crüe: 75%
Chans att Pelle och Erik faktiskt har hört Pantera: 55%
Chans att Pelle och Erik faktiskt har hört Municipal Waste: 3%

Jag bryr mig föga om Dimebag Darrel. Däremot är dissen av Phil Anselmo bara ytterligare bevis på en Rainman-aktig syn på hur en äkta livssil ska levas. Anselmo är ju allt som man önskar att Nifelheim faktiskt var bakom nitarna och lädret. Genom åren har Panteras frontman dragit i sig mer sprit och droger, ställt till mer djävulskap, knullat fler brudar/snubbar, fällt fler politiskt tvivelaktiga kommentarer, uppfört sig mer genomkorkat, hädat mer och gjort mer för Lucifers framfart på jorden än småbarnsföräldrarna i Nifelheim någonsin kommer att lyckas göra. Dessutom har han, på riktigt, nitat Martin Carlsson rakt i plytet, något större delen av Sveriges metalelit skulle vilja göra men inte vågar.
Så, vem är trve?

För övrigt 1: när jag var på komediklubben Raw för ett par veckor sedan så drog Mårten Andersson halvroliga skämt om Bröderna Hårdrock. Undrar om det verkligen var målet när Nifelheim bildades för 18 år sedan?

För övrigt 2: dagens hype är Gang of Four och rotfruktsgratäng.

5 kommentarer:

Daniel Josefsson sa...

Christoffer, jag kan relatera till det mesta i det här blogginlägget, men "komediklubben Raw"?! Vad í hela helvetet gjorde du där?

Anonym sa...

Believe the hype!!

Gof4 äger. To hell w poverty..

Herral de Santina sa...

För att jag är en livsbejakande humanist som gillar ett gott skratt? Eller gothskratt?

Anonym sa...

Ynkligt gjort av dig att skicka denna "nyhet" till blabbermouth.

Herral de Santina sa...

Eh. Va?