söndag 7 december 2008

3 x kortisar en söndagskväll

1. Min kompis Fredrik mailar och säger att min ”hipsterskräck på bloggen är det roligaste på internet just nu.” Själv skulle jag inte kalla det skräck. Mer förakt och avsky, som mynnar ut i någon konstig sorts fobi. I kombination med mitt storhetsvansinne kanske det räcker för en sjukskrivning?

2. Tydligen missar jag just nu vad som verkar vara årets gig på Debaser. Otippat nog är både Goth-Henrik och Linnéa på Biohazard och tycker det är svinbra. Vid merchbåset delas följande flygblad ut: ”See rock-star actor Evan Seinfeld fuck and facialize the hottest bitches in porn”. Jag undviker låga skämt om hardcore – jag vill helst inte att Therion-trollkarlar ska tycka att jag är plump i onödan – och tänker istället på att jag en gång presenterat min mor för porrknutten Evan. Jag lämnade henne till och med att hänga med honom och Sick Of It All, medan jag moshade på S.O.D. Chockerande. Jag tänker även på när jag bokade Biohazards turnépremiär i Umeå. Året var 1997 och jag vill minnas att vi satte biljettpriset till 100 eller 120 kr. En orimlig summa enligt umekidsen fast att det var totalt 5 band den kvällen: 59 Times The Pain, My Own Victim, Plastic Pide och Doughnuts (sista giget) öppnade. Trots den hutlösa entréavgiften kom det 500 pers och stadens elit, dvs. Refused, visade upp sina bästa och mest testosteronstinna kung fu-moves på dansgolvet.
Ack, vilka strålande tider.

3. S/M-entusiasten: Pisk-Krille. Eller har någon redan sagt det?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Linnéa: Åh jag är så lycklig
Christoffer: Vänta du bara. När man tror att det är som mörkast blir det bäcksvart.
Linnéa: Menar du inte att det är som ljusast innan mörkret faller?
Christoffer: Nej, jag menar att det först är mörkt och sedan blir det ännu mörkare. Typ avgrundsmörkt.
Linnéa: Ok.

Anonym sa...

Och jag tog minsann flyget från Karlstad för att bevittna händelsen. Tillsammans med, en på den tiden, fanatisk Umeå fantast. Men vem var inte det 1997.

Anonym sa...

Den totala notan för Biohazard-spelningen i gbg landar nog runt 5000 kr. Det är fan hardcore om något.
Resa
Biljett
Alkohol
Mat
Nya brillor
utebliven inkomst

mosh it up eller nått sånt

Herral de Santina sa...

Var det värt då?