fredag 20 mars 2009

"Dream on"

Det är väldigt vanligt att gravida kvinnor drömmer konstigt. Så även Cornelia. Hittills har det mest handlat om Johnny Depp i det ena bisarra scenariot efter det andra, men i natt tog hon det till en ny nivå och började drömma om kända människor som hon inte ens känner till.

Cornelia: I natt drömde jag om två andra kändisar. Visst finns det en tönt i Iron Maiden, typ med sådan där ful lugg som du vill ha?
Jag: Eh, ja, det är väl typ alla i Maiden utom Eddie?
Cornelia: Nej, men den här killen är en riktigt tönt med ful frisyr.
Jag: Dave Murray?
Cornelia: Ja just det, precis han! Han kom och pickade på min arm och sa ”Oi mate, g’day an’ all that, excuse me but did these tattoos hurt?” och ja bara suckade för han var så töntig och sa ”no no they did not hurt”. Sedan kom Dregen fast han hade dreadlocks och såg ut som någon konstig androgyn kille/tjej/kicker från förorten. Han gick och struttade och piffade sig hela tiden som värsta tjejen, fast han var ändå Dregen.
Jag: Freudianskt.

6 kommentarer:

Anonym sa...

går inte Dregen omkring så i verkligheten också?

Unknown sa...

Dissa Maiden=inte ok.

Anonym sa...

Konstigt?
Bisarrt?
Birro-nivå.

Hetsapan sa...

Hehe ett band som bygger upp ett påkostat (?) krigsscenario live med vallgrav och allt låter sångaren ha en stridshjälm som är åtta nummer för stor som konstant sitter på sniskan medan han sjunger och ska se hård ut...wtf? Jag var där, jag såg det med egna ögon. Dissa Maiden=helt ok. Bring it on!

Anonym sa...

Kickers från förorten? Jävla rasist

Anonym sa...

http://metalinquisition.blogspot.com/2009/03/day-that-dave-murray-blew-me-off.html