måndag 9 mars 2009

We have a Wolf!

Medan Sthlm fortfarande håller på att återhämta sig från Metallicagate, a.k.a. Welcome to the jungle James, drar jag vinnaren i Wolf-tävlingen.

Grattis Simon i Malmö/KPH, du är en vinnare!

Rätt svar var naturligtvis "nazister". Jag godtog även "nassar", "SS-män" , "andra världskrigets kassa förlorare" samt "arier".

Lite statistik:
Jag fick 54 svar.
Alla svarade rätt.
Alla var män.
Några av dem skickade sina bidrag från adresser som börjar med "stoltstarksvensk" – de sorterades bort snabbare än du hinner säga "jawohl!".
Vissa jönssar skickade med motiveringar som "Jag hatar wolf" och "för jag behöver ju verkligen ett Wolf-paket" – de sorterades bort snabbare än du hinner säga "James har diarré".

En enda person skickade med en rolig motivering:
"Nassar ju, svincoolt spel tyckte jag när jag var liten. Minns att ungefär samtidigt trodde jag att pantera var death metal, alternativt att power metal var pantera och att det var typ samma sak som death metal."

Missa inte att du fortfarande kan vinna prylar i Jonas blogg.

2 kommentarer:

Anal Elf Kid sa...

Det BÄSTA med spelet var ju ändå att tyskarna skrek "MEIN LIEBE!" när man sköt dem. Det var värt allt illamående.

Anonym sa...

Och...det bör sägas...Endast en deltagare var riktigt jävla rå och sket i att vara med i själva tävlingen via mail. Sånt går tydligen inte hem. Nu kommer jag få skiten av Modden (a.k.a Tornado) istället. Du vet, han som fick jobbet som basist i Wolf...Det som du ville ha. Ha! Så det så! Fan, här inser jag att jag på något sätt försöker skämta som en femåring samtidigt som jag försöker hävda att jag är rå...Jo, det funkar fan. För mig gör det verkligen det.