onsdag 4 mars 2009

Oh mama can’t you tell hur pojken ska fostras till en riktig manTidningen Mama öppnar bredsidan och brassar på för fullt mot alla former av progressivt genustänkande. Under rubriken ”En pojkdröm” visar de den ultimata ”barnrumsinspirationen”. Givetvis mycket bilar, borgar och ”knopparna till vapenarsenalen är från Ikea”. Jag synar och höjer med en Aktuell Rapport, en stock grovsnus, Jan Guillos senaste, en Lundell-box samt Per Moberg viftandes med en rejält blodig stek. Klart ungjäveln ska bli en riktig karlakarl.

Inga fucking fjollor i Mama.

16 kommentarer:

Anonym sa...

Kan inte du skriva ett hatinlägg om vilka patetiska jävla jubelidioter alla 47 202 människor i den här (http://www.facebook.com/group.php?gid=5436934567) gruppen är? Jag känner att mitt egna ordförråd är allt för svagt för att spy ut det sanna hatet och föraktet mot människorna som är med där.

Anonym sa...

Samt att du är norrlänning! Hur faaan toppar man dä`?

@crj138 sa...

Jag befattar mig inte med Facebook. Sedan är folk som kämpar för att få säga "negerboll" så dumma och bortom räddning att inte ens jag riktigt kan hata dem. Det vore som att hata… tja, jag vet inte. Ett barn som bajsar på sig. De förstår ju bara inte bättre. Enda skillnaden är att ett litet barn så småningom växer upp och lär sig gå på toa istället för i byxan. Folk som säger "negerboll" kommer aldrig någonsin att nå sådana höjder av insikt.

@crj138 sa...

Peter: jag har latinamerikanskt/syderuropeiskt ursprung i blodet. Så det tar ut norrlänningen. Alla vet att sådana män inte är riktiga karlar. Gillar att dansa, glä sig snyggt, bo hemma hos morsan tills de är 39 etc. Bögigt, helt enkelt. Not Leif GW approved.

Anonym sa...

Slut med din veklighetsfrånvända ritt på latinovågen. Du är balt/rysk enligt rätt jäla säkra källor

Anonym sa...

Stila dig snubbe! Per Moberg är grymlund, det ser även matlagningen hans ut att vara. Skärpning!

Anonym sa...

One Dirty Ape eller vad du kallar dig, vad säger du när du mot förmodan (det är väl något fel med det också, inte rättvisemärkt, ekologiskt eller något liknande) beställer en negerboll????

@crj138 sa...

Jag säger det människor som klarat av att gå ut grundskolan (dvs inte du) säger: chokladboll. Eller Delicatoboll, om jag säker efter ett specifikt märke bollar.

Anonym sa...

Ang. grundskolan så kommer jag faktiskt ihåg att de sålde negerbollar i uppehållsrummet, så stod det iaf på deras fina skylt.

Anonym sa...

Anonym: Ja, och det var ju garanterat några år sen. Men en sund utveckling ska ju motarbetas. Damn att kvinnlig rösträtt gick igenom. Funkade ju finfint som det var innan. Dock är det ju synd att offentliga halshuggningar upphörde. Behov finnes.

Anonym sa...

Gran: Just precis!! Åt helvete med utveckling.

Anonym sa...

Kan jag få en finsk pinne och en negerboll. Det bästa av två världar.

Anonym sa...

Den som tror att "finsk" och "neger" lirar i samma match, och får man inte säga det ena borde man inte få säga det anda, är sorgligt eftersatt i tanken.

(Alltid dess roliga ordverifieringar. Denna gång crack.)

Anonym sa...

Om jag är älskar negrer och hatar finnar då??

suxzive sa...

Ja,vad säger man.
Mama är full av minst lika mycket skit som familjelivstidning.

Anonym sa...

"...är sorgligt eftersatt i tanken." Vet du vad baktanken med finskapinnar är?