onsdag 4 mars 2009

Kill for WolfOkej, ”We kill for metal” är en rätt töntig slogan. Vem är egentligen, på riktigt, redo att döda för snabba riff, falsettsång och blixtrande solon?
Inte jag i alla fall.
Men jag kan ändå inte låta bli att älska Wolf. Deras nya album ”Ravenous” är inget undantag. Jenny på Century Media har donerat ett inplastat ex av cd:n, en affisch samt en bunt klistermärken som jag nu lottar ut. Jag toppar med ett ex av senaste Close-Up där ni kan läsa min skivsamlarintervju med gitarristen Johannes. Maila mig svar på följande fråga så drar jag helt slumpartat och omotiverat en vinnare senast nu på måndag:

”Castle Wolfenstein” är en klassisk serie dataspel. Första versionen kom redan 1981. Den röda tråden i alla olika delar är att man ska skjuta ihjäl så många… Ja, vilken typ av människor är det egentligen du ska döda?

Maila mig svaret på mail@closeupmagazine.net senast måndag morgon.

Uppdatering: För att understryka att detta är en seriös tävling publicerar jag en bild på min egen Wolf-samling. Finns första på vinyl?

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hipsters, hoppas jag.

Anal Elf Kid sa...

Jag försöker gilla Wolf men det är något som inte riktigt klickar mellan oss. Kanske sången? RAM däremot. Antar att det är som Judas vs Maiden.

Anonym sa...

Ja, första finns på vinyl. Gatefold dessutom. No Fashion släpp.

@crj138 sa...

Ja, men vart hittar man den nu för tiden? Ngn som vill sälja?

Anonym sa...

Orkar inte...Få hit skiten bara.