måndag 16 mars 2009

The Ritual knull pt. 2, Axel och radioföraktMin vän Axel, som numera spelar i det här bandet, tog några bilder på oss i lördags. Han lyckades till och med fånga alla fyra på en och samma bild (nedan). Se hela skiten här.

Bäst just nu:
Disfear/Doomriders
split7", säljes på Sound Pollution.

Utan tvekan sämst just nu:
P3:s morgonpanel. Att höra dem diskutera vegetarianism på ett sådant infantilt och humorbefriat sätt att ett dagisbarn skulle rodna, är sekundärskam av bibliska proportioner.
Var inte P3 typ, tja, kvalitet en gång i tiden?

7 kommentarer:

Anonym sa...

...jo, once uppon a time var p3 åtminstone ok, men de dagarna är räknade och över. förrutom nileskär som fortfarande gör nått bra, annars är de obehagligt kasst och likriktat på skitmusik som krunegård hellström och andra hypade svenska popband med fåniga namn.

Anonym sa...

Det sista bra som P3 sände var väl Rockbox med Fontander på 80-talet.

Anonym sa...

Det sista bra som sändes i P3 var kultklassikern Ivan Boring! Yep, i´m that old.

Anonym sa...

När man börjar tycka att P3 är skit, har man kvalat in till Gubbe/Kärring katergorin och anses i allmänhet jävligt gnällig. Själv lyssnar jag enbart på P1 numer men stänk av P2.. det går fort utför.

Anonym sa...

PÅ bilden högst upp har du ta mig fan EXAKT samma min som på fotot i Cd-häftet till "Killed By The Kids". Patenterat fighting face! :)

Och ja, P3 suger ofantlig hästkuk.

/Daniel

@crj138 sa...

"P3 Rock" + "Mammas nya kille" är det enda som håller. En gång i tiden dög deras morgonpratare i alla fall medan jag åt frukost i 15 minuter. Nu duger de inte ens som underhållning i de 3 sek det tar mig att frisera ögonbrynen.

Anonym Daniel: Jag fattar inte vilken bild du menar. Men jag ser väl ut så. Som idag när chefen sa till mig att imorgon ska vi ta kort för bildbyline. Så hon uppmanade mig att kamma mig och fixa till mig tills morgondagen. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag ser ju ut så här. Ta på mig en hatt kanske?

Anonym sa...

>>138

Jag menar den där presentationsbilden på dig där du hoppar upp i luften - lika rå och hänsynslös då som nu. :)

Apropå utseende:
På ett av mina första kneg bannlystes säckiga jeans och bandtröjor, något som inte sällan utgjorde min dagliga outfit. "Din klädstil går inte ihop med företagets policy, därför har vi förbjudit det" sade min chef när jag frågade varför. "Kan du inte ta på dig en kavaj, åtminstone?" Tråkig attityd tyckte jag.

/Daniel