tisdag 3 mars 2009

Västpolitik, Zaremba, LassboMaciej Zaremba väljer att återigen briljera som en gyllene gud genom att avtäcka det svenska integrationshaveriet i en artikelserie. (referens 1, referens 2)

Karolina Lassbo väljer att återigen själv haverera genom en skärskådning av Mona Sahlins strumpbyxor. (referens)

Personligen väljer jag att fundera lite kring mode och patchregler. På bilden ovan kan ni se en väl godkänd väst, fotograferad på Cannibal Corpse i fredags. Kudos! Värre gick det för den heavy metal-entusiast som råkade ut för Goth-Henriks vrede på Roadburn förra året.
Mannen gick omkring med loggor av det mer obskyra slaget, typ ryska Aria, blandat med Rage Against The Machine och Red Hot Chili Peppers. Detta retade gallfeber på Goth-Henrik som efter 2 dagar på festivalen var tvungen att styra upp en konfrontation.

Goth-Henrik: I have to ask you, you have so many cool and good patches, and then this – Red Hot Chili Peppers, Rage Against The Machine. What do you mean?
Mannen: Eh, what? What do you mean? I like good music.

Killen rycker på axlarna. Här förlorar Goth-Henrik fattningen och drar en flaska i mannens bakhuvud för att sedan kubba iväg. Kvar står jag och försöker trösta den nedslagna musikälskaren.

Jag: It’s not so bad. I mean, Rage Against The Machine is pretty good. It is just Red Hot Chili Peppers that are worse than Hitler.
Mannen: No no no, they are both excellent.
Jag: Idiot.

9 kommentarer:

Anonym sa...

"It is just Red Hot Chili Peppers that are worse than Hitler."

Bästa citatet i år!

Anonym sa...

Mannen med västen är med största sannolikhet min gamla polare Hd-Henke ifrån Spånga. Han var min västförebild när jag var typ 14-15. Det är för övrigt samma väst som han haft i minst 15 år nu och använt kontinuerligt. Känner dock bara igen den nedre priestpatchen från den tiden, tror resten är "nytt".
Mycket trevlig kille för övrigt, en sak jag aldrig förstått dock är varför han kallats Hd-Henke. Han har aldrig ägt en Hd och tog inte ens körkort förrän han var typ 30. Får höra med hans gamla bästis Mentalis (ännu ett pärla namn).

Anonym sa...

Grymt bra DN-reportage! Det här är fan ingen demokrati det är en byråkrati.

Anonym sa...

HAHAHA!! Sjukt kul!

Anonym sa...

"drog en flaska i bakhuvudet på"? det skulle vara kul med en utveckling? han drämde alltså med medel/full kraft till honom med en glasflaska i bakhuvudet, och karln tyckte det var helt ok och fortsatte sakligt att konversera med dig - även du hyfsat dryg i truten? tolererar folk med tvivelaktig musiksmak vad som helst?

Anonym sa...

Californication: Vadå? Alla vet ju att man inte muckar med Patchpolisen

Unknown sa...

Patchpolisen kör samma motto som Judge Dredd: "I am the law! Put down your weapons and prepare to be judged!". Ingen sätter sig upp mot oss.

Per sa...

Att vara på festival där det finns tyskar är svårt. Sist var jag nykter, vet inte om det var bättre eller sämre. För idioten var väl tysk?

Anonym sa...

Per: haha, såg en kille på en konsert i malmö en gång och skämtade om att han såg tysk ut, när jag sen skulle påtala detta för honom så svarade hans tjejkompis att han inte förstod svenska för att han var från tyskland. massa blandade patchar och påsytt tyg med leopardmönster. *ryser av obehag*

tysken känns igen på sin dubiösa smak. alltid.