torsdag 26 november 2009

Sverigedemokrati och våldtäktsrock gör hembesök: Verklighetens volkssturm på marsch!


”Han är min soldat/Någonstans i Sverige
I givakt vi måste stå/Vi kvinnor små
För våra gossar blå/Som ligga här och där
I skogar och på skär”


”VINN PRIVAT KONSERT MED SABATON
– DE SPELAR HEMMA HOS DIG!

Vad är 14 meter långt, två och en halv meter brett och fyra meter högt? Sabatons turnébuss – och den kan vara på väg hem till dig.
Sweden Rock Magazine och Sabaton presenterar tillsammans tävlingarnas tävling. Lördagen den 20 mars 2010 åker turnébussen från Falun hem till en läsare, som får den totala Sabaton-upplevelsen. Det kan vara du som får:

• En privat konsert i ditt hem
• Bli först i världen med att höra nya albumet
• Festa med bandet tills alla däckar
• Vakna söndagsbakis med Sabaton
• Bli förevigad i ett superfett SRM-reportage
• Bjuda dina kompisar på årets fest

Vi letar efter en rolig prick som har fyllt 18 år, bor i eget hus, har tillräckligt med utrymme inomhus för att få plats med all utrustning och kan erbjuda ett tiotal sovplatser samt parkering åt den stora turnébussen. Att bo mitt inne i stan eller i lägenhet går alltså inte. Kanske har du en lada, en källare, ett garage eller en vind som skulle passa bandet perfekt.

Sabaton skickar en hälsning:
– Hoppas det finns någon ute i landet som är så pass skruvad att han eller hon tänder på denna idé. Det gör i alla fall vi! Tråkmånsar, nykterister och alla som är för true för att ha ett gig med något så folkligt som ett folkligt band i ett folkhem undanbedes.

Den som vinner denna tävling kommer även att få i uppdrag att uppfylla Sabatons ”rider”, kravlista. Den mest legendariska ridern är nog Van Halens, som specificerade att arrangören skulle förse dem med en skål M&M’s där alla bruna M&M’s plockats bort. Sabaton håller som bäst på att klura på en bra rider. Vad kommer den att innehålla? Myrsloksspillning? Trebenta dalahästar? Försvarets hudsalva i ultra limited defence line edition? Det får du veta om du vinner.

Tjejer och killar, gummor och gubbar – maila och berätta varför Sabaton ska komma hem till just dig lördagen den 20 mars.

tavlingar@swedenrock.com

Vi behöver ditt svar senast den 15 februari!”

14 kommentarer:

Anonym sa...

Ska man skratta eller gråta? Måste man ligga med bandet?
Var på hockey i metropolen Hedemora igår, där spelades en Sabatonlåt som intro när hemmalaget bögade sig ut på plan. Jag fnissade. Ungen tyckte det var bra.

Andréas sa...

Fan! jag bor i lägenhet.

Death Row-Henrik sa...

Vi bokar dom till Midsommargården, Krille!

Herral de Santina sa...

Nej, jag vill hålla Hägersten Sabaton-fritt.

Anonym sa...

ni skulle aldri få plats me deras jättelika FN-kamouflerade jätte kukar i homohägersten.

Annica sa...

Försvann inte folkhemmet som ideal i mitten på sjuttiotalet? Sabatons krav på potentiellt hushåll smalnar än mer. Någon Myrdal-släkting med funkisvilla bekvämt inredd med tvångssteriliseringsapparatur på köksbänken eftersökes alltså.

Anonym sa...

Tydligen lider basisten i detta band av grav hybris. Enligt en väninna som varit i denna tvivelaktiga figurs hem så har han så gott som bara bilder och posters på sig själv och bandet uppsatta på väggarna.

Man kan dra slutsatsen att han går runt i sin camouflage mönstrade morgonrock och småtaffsar sig på pitten medan han beundrar sig själv och sin storhet.

Manuela sa...

"Den som vinner denna tävling kommer även att få i uppdrag att uppfylla Sabatons ”rider”, kravlista. " YIPPEE, VILKET PRIS!

DALADASEN #1 sa...

Man kan dra slutsatsen att han går runt i sin camouflage mönstrade morgonrock och småtaffsar sig på pitten medan han beundrar sig själv och sin storhet.

Men fatta vilken megadase det är!

Herral de Santina sa...

Redbanner: vänta, vänta, vänta nu… Hockey?! But why?

Attero Donginatus sa...

Jag trodde att det var Oskar och Jocke som stod för megadasarna i Sabaton? Pär kanske kan utveckla?

Herral de Santina sa...

Jo men min blogg får gärna bli ett debattforum där vi snackar om vem som har störst penis i Sabaton. Det var ju själva syftet med bloggen. Tog mig bara ett år att nå dit.

Anonym sa...

138: Jag var på hockey för att se min granne förödmjukas. Jag gillar sånt;)

Skulle kunna bidra med information i kukfrågan faktiskt. Jag vet ett och annat. Haha.

Herral de Santina sa...

Please do not.