söndag 23 november 2008

High on Dagger Deb vs. Anchor

Eftersom festivalen är som ett stort svart hål som slukar allt och alla hänvisar jag till min vän Dagger Deb och detta fantastiska inlägg. Hon lyckas få ned i en enda text exakt varför hårdrockssverige bör förgöras.

I övrigt:
Jag lyckades se ”Transsiberian” igår. Bra och med en oväntad tvist. Regissören Brad Anderson, ni vet han som gjorde ”The Machinist”, hade en kort frågestund efter filmen. Bara en amerikan kan först svara ”he’s got good pot maaan” på en fråga angående en rollbesättning, för att i nästa sekund hänvisa till Dostojevskij som inspirationskälla.
"Transsiberian" går igen imorgon måndag 19.30 på Saga.

Cornelia lyckades se ”Changeling”. Den var inget mindre än helt fucking fantastisk, tydligen. Den går igen nu på torsdag 19.30 och nästa söndag 17.30. Båda på Saga.

Twisted Sisters ”Live at Hammersmith” från 1984 är fortfarande den bästa liveskiva som gjorts. Fuck ”No sleep ’til Hammersmith”. Fuck ”Live after death”. Fuck ”Unleashed in the east”. Nej vänta, inte den sista. Men de två första.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hmm...Nu är du ute på djupt vatten kära du. Den kan inte ens nämnas tillsammans med de andra plattorna. Den må vara bra. Dom andra är bara så otroligt mycket större.