tisdag 11 november 2008

Ja, jag veeet att jag är sen...

...men man vet att det är dags att överge ett band när detta inträffar.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Andres Lokkos krönikor är något att bita i. Handlar för det mesta om att han går förbi någon obskyr klubb, på någon obskyr gata i London, med The Daily Telegraph i handen, och tänker obskyra tankar om sina topp tre indiepoplabels från nordvästra Skottland.

Anonym sa...

Bra recension Lokko, verkligen. IDIOT!

Per sa...

Som tur är så lyssnade jag på Angry samoans - The saved Hitler's cock när jag läste det där.

Unknown sa...

När vad inträffar?

Att bli recenserad av Andres Lokko i Svd?

Herral de Santina sa...

När Lokko gillar ett band man gillar, då är det dags att göra som råttorna: lämna skeppet.

Nu e det ju iof så att senaste FU är ett sjujävla luftslott. Men ändå.

Herral de Santina sa...

Noaks kommentar e fö klockren.

Anonym sa...

mathias elovsson skrevi i Rogerts Blogg:
"Det här inlägget borde väl egentligen hamna i andra bloggars kommentarsrutor, men vad är egentligen problemet? Måste jag sluta gilla Andreas Mattsson för att han samarbetat med Peter Jöback? Kan det inte vara så att Andres Lokko, som ju rimligtvis hört miljontals plattor vid det här laget, och som musikälskare hela tiden söker efter det där lilla som sparkar igång fjärilarna i magen, kan det inte vara så enkelt att han faktiskt gillade
Fucked Up? Och att en del punk-talibaner sen inte kan ta det, bevisar bara deras trångsynthet och i viss mån elitism. Faktum kvarstår, Andress Lokko är en musikjournalist att räkna med, sen behöver man inte gilla allt han skriver, eller skriver om, men han spöar många journalister och recensenter med hästlängder. Att som vissa bloggare länkade härifrån gå ut och säga att de nu inte kan lyssna på Fucked Up längre är bara tragiskt." Där fick du Chrille!

Herral de Santina sa...

På vilket sätt fick jag? Den här mannen är ju uppenbarligen en rättshaverist av rang. Om han inte förstår mitt inlägg så, tja, vad kan jag göra? Har han inte förståndet så är det inte mkt att göra.

Herral de Santina sa...

...för Hjalmar, jag antar att du inget hellre skulle vilja än att se Suno))) och Him samsas på samma jeansväst? Höra hur mkt Carola gillar Buried at Sea? Köa för att köpa nya skivan med Morrisey och Stephen O'Malley?

Anonym sa...

Haha! Där tycker jag nog att du drog till med lite fetare kontrast än mellan Lokko och Fucked Up. Rätt mycket fetare. Men jag skulle ge rätt mycket för att få höra Carola tala sig varm för Sunn O))) och Buried At Sea. Sunn O))) är ju nästan ett kristet band med sina munkkåpor, så varför inte?

Anonym sa...

För övrigt hyllade Lokko faktiskt Om i en krönika för något år sedan. Det är fan ännu märkligare än att han gillar Fucked Up. Han skrev något i stil med att Om var den enda hårdrock som han förstod sig på. Har dock enormt svårt att tro att Lokko sitter och tokdiggar Om någon längre stund. Gissar att nån musikpolare som han respekterar spelade några takter för honom och talade väl om dem. Sedan tyckte han väl att det kändes lagom obskyrt att nämna Om i krönikan.