tisdag 4 november 2008

"We believe in nothing, Lebowski. Nothing."


Det valvakas och svettas världen runt och jag antar att jag borde ha en åsikt om USA:s blivande president. Men jag orkar faktiskt inte bry mig. Vem det än blir så förlorar vi. Jag letar i hjärnan bland hundratusentals pubertala punklåtar för att hitta en som perfekt beskriver vad jag tycker. T.S.O.L. och ”Abolish government” är ganska bra. Amebix ”Drink and be merry” också, men det är nog mest för att jag tänker på Amebix typ hela tiden just nu.

Nej, det som passar bäst är nog Homer Simpson:
”When will people learn? Democracy doesn't work!”

Just ja, jag är numera marknadsassistent på Stockholms filmfestival. Därav fortsätter bloggandet på halvfart. Jag hänvisar till denna kollega inom bloggosfären för insiktsfulla analyser, livsnjutande festmingel samt obskyra musikreferenser.

I övrigt bajsar stora delar av min bekantskapskrets på sig över Sleeps återförening på ATP 2009. Är det bara jag som minns att metalvärlden såg dem som lite av ett skämt när "Sleep's holy mountain" släpptes 1993? Hur som helst överskuggas alla återföreningar just nu av Amebix, Amebix, Amebix, Amebix, Amebix, Amebix, Amebix, Amebix, Amebix, Amebix, Amebix, Amebix, Amebix, Amebix, Amebix, Amebix, Amebix, Amebix, Amebix, Amebix etc etc etc etc etc.

Inga kommentarer: