onsdag 5 november 2008

"Black is the code for tonight"

Av någon fullständigt oförklarlig anledning vaknade jag med en textrad från Coolios "Bring Back Somethin' Fo Da Hood" (1995) ringandes i skallen: "Black Cop White Cop/Fuck The Colour Of Skin/Make Sure He Shot". Jag vet inte om det är en undermedveten kommentar till presidentvalet, eller om det är ett tecken på att jag ska återupptäcka denna gamle rapstjärna.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ah. Jag såg Coolio live en gång på Liseberg. Det var festligt.

Framme vid staketet stod nån kille som tydligen hade svårt att acceptera att Coolio var en större gangster än han själv och således gjorde obscena gester och antagligen sa ofördelaktiga saker om rapparen till rapparen.

Coolio sneade till slut ihop, skuttade ner från scenen, gick fram och slog killen på käften innan han fortsatte spelningen som inget hänt.

Den förnedrade unggangstern kunde såklart inte låta detta bero utan stod kvar tills spelningen slutade. Coolio gick fram till honom, såg ut att göra ursäktande gester och sträckte fram handen. När vår lokale tuffing då bestämde sig för att gräva ner stridsyxan och skaka hand drog Coolio till honom på käften en gång till.

Jävligt fräckt. Så skall ungjävlarn tas!

Herral de Santina sa...

ha ha ha, sjukt rolig story.

Herral de Santina sa...

vad hände sedan? vad sa länsman?