onsdag 18 februari 2009

Bringin' it back, '94 style

Året är 2009. Earth Crisis släpper ett nytt album. I titelspåret "To the death" mässar Karl Buechner "Vegan for life" om och om igen över ett massivt e-tuggande. Betryggande.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag måste fultanka!

Anonym sa...

För lite sånt nuförtiden, saknar dom arga veganerna. Tycker att man borde bränna en scan-bil eller spränga en korvmoj, som på den gamla goda tiden haha. Sen vill jag minnas att det florerade ett rykte om at Earth Crisis skulle ha spöat upp folk som käkat på Mc Donalds (spöat upp dom med baseballträn dessutom)

Känns jävligt -94 iaf... :D

måste nog också fultanka...

Anonym sa...

Satt och bläddrade i boken "Identity Parade" häromdagen och blev lite tårögd när jag såg den enorma uppslutningen på Skylten när Earth Crisis lirade där 1995. Precis som Marcus skriver så florerade det duktigt med rykten kring Earth Crisis vid den här tiden. Jag kan bekräfta att "spöa upp folk som käkat på mc donalds"-ryktet florerade hejvilt även i Linköping. Den inte allt för källkritiska lkpg-hardcore scenen köpte givetvis allt med hull och hår.

Kuriosa i sammanhanget är jag fick gitarristens plektrum, vilket jag tydligen tyckte var fett. Plektrumet gavs sedan till Linnea i begynnelsen av hennes gitarrspelande. Jag hoppas ni ser kedjan av omständigheter. Earth Crisis har alltså indirekt bidragit till skapandet av Sonic Ritual. Världen är bra liten.

Earth Crisis nya skiva skall för övrigt omgående fultankas.

Madball-O

Anonym sa...

HAHA! Fan va härligt O :) Självklart så köpte jag också ryktet med en gång, är väl mest på senaste som man blivit lite kritisk. Hoppas dock att det är sant :D

Madball, nytt på G va? Såg dom i göteborg för ett tag sedan. Kan inte säga att jag blev helt övertygad. 2a chansen?

Anonym sa...

O, du hann före! Jag skulle skriva en kommentar om att du säkert är bra nöjd nu när EC är tillbaka.