lördag 7 februari 2009

"I'll kick your fucking ass!"

Okej, det är ovärdigt att sno grejer från andra i bloggosfären (vilket ord!). Men det här är sinessjukt kul och det tar aldrig slut. Christian Bale, en halvdan skådis, visar upp ett ego modell Dödssjärnan och skäller ut en ljustekniker efter noter. Vilken avhyvling! Tack Perez.

Bales ursäkt, som självklart kom som ett brev på posten när det visade sig att allt fångats på band, löd så här: "I acted like a punk".

5 kommentarer:

Andréas sa...

Hahaha ibland behöver man bara släppa på trycket... men halvdan skådis? Bale har gjort ett par helbra rollgestaltningar under åren bla American Psycho.

Hetsapan sa...

Håller med. Han är helt fantastisk i American Psycho.
Han var ju i blåsväder för några månader sen då hans familj (mamma och pappa, ej fru)anmälde honom för misshandel eller nåt liknande. Vet inte hur det blev med det där. Aggroproblem någon?

Andréas sa...

han har ju gått väldigt mycke upp o ner i vikt o sånt brukar ge humörsvängningar...

Anal Elf Kid sa...

@cornelia: Jag har för mig att jag läste en engelsk artikel om det där och insåg att det i svensk media rörde sig om en rätt tafflig och kanske medveten översättningsmiss. Det var inte fysisk misshandel utan snarare verbala hot och oförskämdheter från Christians håll. Visserligen inte bra, men inte heller samma sak som att slå syster och mamma på käften som Expressen och Aftonbladet gärna ville påskina. Var det dessutom inte i samband med premiären på The Dark Knight? Man kan ju tänka sig att han var något labil just då med tanke på hans väns död.

Tror att han kanske är lite väl intensiv för sitt eget bästa. Men ack så bra skådis.

Anonym sa...

remixen är nog fan det roligaste jag hört på år och dar:

http://www.youtube.com/watch?v=YTihsJQHt48