tisdag 24 februari 2009

We’ll put semen in the eye sockets of Jan Myrdal and Mohamed Omar

”Om du läser en bok som Guds vackra värld av den store arbetarförfattaren Martin Koch (1899), som de väl inte läser numera, ser du att han såg homosexualiteten eller stjärtgossetillvaron som en väg in i kriminaliteten. Man prostituerade sig. Jag skulle säga att vi svenskar, inom arbetarrörelsen, såg det som en privatsak, men å andra sidan var man väldigt mycket mot allt som lutade åt prostitution. Och dit hörde också stjärtgossetillvaron. Det är ju faktiskt så att många inom den svenska kulturvärlden, inga namn nämnda, kommer upp som stjärtgossar.
Låt oss säga så här. Det fanns i Sverige en ganska stark, och gör det fortfarande, motvilja mot bjärta eller öppna homosexuella beteenden. Den kapitalistiska prostitutionspropagandan vi har idag, som också innefattar stjärtgossarna, är helt emot arbetarrörelsens tradition.
De som jag kände som var homosexuella förr gjorde inget större väsen av sig, de sprang inte i några gayparader. Det var inte hemligt men heller inte exhibitionistiskt. Jag tycker gayparaden är märkvärdig. Det är ju inget yrke att vara homosexuell, eller om det är det så är det illa.
Jag är störd av gayparader.”


Själv stör jag mig på gamla skinntorra stalinister som inte inser att deras båt redan avseglat och sjunkit, att tåget rullat ut från perrongen och frontalkrockat med en bergväg, att Hindenburg stigit till väders och exploderat i ett eldmoln etc etc. Vad vi har här är alltså:
1 x 92-åring som när det begav sig tyckte det var fränt att chilla med Pol Pot och fortfarande försvarar röda khmererna i parti och minut.
Denna förtorkade stofil med sin förkrympta gubbkuk av stål intervjuas av:
1 x radikal muslim/poet (bara den blandningen alltså…) vars favoritlåt är ”Jag ska stena hela världen lilla mamma”

Tillsammans delar de en (1) härlig böghatande hjärncell.

Fuck Janne.
Fuck Mohamed.
Fuck båda två rakt i deras små plirande grisögon.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Se det tvärtom: en heteropridefestival skulle nog vara lagom uppskattat.

Anonym sa...

Detta var en utav dina bästa inlägg. Sälj ut mer napalm death på tradera.

/Robert

Anonym sa...

Nu ska jag skriva ett svar på Mohamed Omars blogg och fråga om de verkligen vill att vi ickehetero ska vara utestängda från att ha arbetarklassyrken.