söndag 8 februari 2009

Konversation med en våldtäktsman på Klubb Gås en lördagsmorgon

Våldtäktsman: Hur är läget?
Jag: Alltså, jag är inte okej med dig. Vi är inte coola med varandra.
Våldtäktsman: Va?
Jag: Alltså, jag vet allt. Om dig, om tjejen, om vad som hände i Umeå.
Våldtäktsman: Vaddå, vad vet du?
Jag: Allt.
Våldtäktsman: Men då har du ju inte hört min sida.
Jag: Jag är inte intresserad. Vi är inte coola, jag vill inte umgås med dig.
Våldtäktsman: Din förlust.
Jag: Fuck off.

11 kommentarer:

Anonym sa...

good for you

Anonym sa...

va fan, häng ut med lite bilder å sånt og-style!

Anonym sa...

jag förstår inte på vilket sätt det skulle kunna skada att ta del av våldtäktsmannens ord. sett i ett större perspektiv, på vilket sätt förbättras samhället genom att man fryser ur/tystar ner sexuella brottslingar? om en polare eller t o m min farsa begick ett dylikt brott så skulle jag se det som ett ansvar att snacka med personen ifråga, inte stöta bort. tomejtoes, tomaatoes

Anonym sa...

detta gjorde min dag, eftersom jag har en aning om vem. men självklart är det han förtjänar att man lyssnar på hans ord och sedan förklarar varför det inte gör någon skillnad...

Anonym sa...

Så jävla bra, Christoffer. 99% hade fegat ur och stått och kallpratat.

Anonym sa...

Förövrigt har jag en kompis som tydligen blev nära våldtagen på Klubb Gås (stället hette nåt med Gås sa hon, så jag antar det är samma) natten mellan fredag och lördags på toaletten. AV NÅGON I PERSONALEN... Låter ju som ett riktigt trevligt ställe det där...

Förövrigt fick hon in nån spark i skrevet på människan, så det va ju alltid nåt det.

/Jocke A.

. sa...

Anonym 2: Våldtäksmannen fick chansen att gå i terapi och få hjälp, men sket i att göra det, och bytte kompisar och fortsatte med sitt liv som vanligt istället. Därför betyder hans sida av saken inte något alls och han förtjänar all skit han får.

Anonym sa...

Men du anonym som tyckte att man kunde snacka med våldtäktsmannen, varför inte lägga lite krut på att stötta tjejen istället som är det verkliga offret? Se till att hon vågade sig ut på kvällarna och få henne att lita på människor igen? Bygga upp hennes självförtroende? Tror tyvärr att det är ganska naivt att tro att man kan snacka upp någon som tydligen har en djup störning och borde få proffshjälp. Nej, Christoffer, du gjorde det ENDA rätta. All respekt till dig brorsan.

Anonym sa...

Jannique: Var det mig du menade? Jag tänkte väldigt mycket anpassat till fallet även jag, så att han slutar gå runt och säga så där till folk som tar upp det.
Det kan mycket väl vara så att det är ett annat fall än det jag tänkte på (vilket skulle göra det hela än mer tragiskt) men om inte så har jag försökt mitt bästa... men mycket vatten verkar ha runnit under broarna utan att hans attityd har förändrats, verkar det som.

Anonym sa...

Jannique:
Anledningen till att jag inte tog upp offret ifråga är för att det är 1. helt irrelevant i blogginläggets kontext och 2. så totalt jävla uppenbart att jag, liksom varenda människa med ett uns till hjärna anser att hon bör få all stöttning/hjälp/terapi som önskar/bör få.

Dagger Deb:
Eftersom jag, till skillnad från alla andra här uppenbarligen, inte är insatt i fallet ifråga så kan jag nog varken säga bu eller bä. Men om det här, vilket det verkar som, rör sig om en gemensam (f.d.) vän till er allihopa så tycker jag mig åtminstone kunna tycka att det fantamej är helt sjukt att hålla på och blogga och kommentera om hur mycket svinet förtjänar att tryckas ner i skorna så fort tillfälle ges. Men som sagt. Jag är inte insatt och därmed inte heller införstådd i vad er gemensamma rättfärdighetens tankesmedja anser att man ska tycka och tänka om denna vedervärdiga paria till sexbrottsling.

Anonym sa...

Varför pratade du inte engelska hela tiden? tönt.