torsdag 19 februari 2009

En ganska orimlig mailkonversation med en möjlig framtida arbetsgivare

Jag: Tjena Linda, hoppas allt är bra. Tänkte bara meddela dig att mitt vikariat här på CU kommer att sträcka sig fram till 1:a juni. Jag kommer att vara här eftersom jag vill bygga upp min föräldrapenning (sjuuukt vuxet). Jag träffar dig ändå gärna imorgon men som sagt, jag vill inte wasta din tid.
Linda: mkt bra beslut att bygga upp föräldrapeng ;-) och du ÄR ju vuxen. då tycker jag att vi skjuter på mötet. hör av dig när vicket börjar ta slut. möjligt att du kan jobba hos oss i höst, funkar utmärkt att jobba hos oss medan man tar hand om bebisar och barn. fråga mig som jobbar samtidigt som jag tar hand om tre kids. take care
Jag: Ja, herrejävlar, jag är INTE en av Sthlms förvuxna designbyråbarnmän som vägrar fatta att de är 30+ och faktiskt är vuxna. Jag tycker det är coolt att vara vuxen. Att vara tonåring sög, man var ful och ingen ville ha en. Barn och lån rules. Vi kan väl hålla kontakten så ser vi om det blir ngt av med mig och Vulkan. Ha det bra!
Linda: Bra sagt! jag HATAR reklammänniskorna med såna där skitfula stora glasögon som de har fast de säkert har perfekt syn men å andra sidan hatar jag en massa saker haha, ska sluta med det nån gång. framförallt barn rules. Ja vi håller kontakten. Må fint!
Jag: Man ska aldrig sluta hata. Det är ju drivkraften i allt, ha ha ha. Ta det lugnt.
Linda: exakt :)

12 kommentarer:

Elina sa...

Fasen vad du får jobb! Det går bra nu.

Anonym sa...

Ska du bli pappa? :)

Herral de Santina sa...

Ja, stämmer.

Anonym sa...

Ska du aga barnet om barnet inte gillar OBSKYR musik och inte är SVÅR?

The Fat Controller sa...

Stort grattis!

Unknown sa...

Lina:
Nej det är min uppgift.

Anonym sa...

Grattis :D

Anonym sa...

ja men äntligen fick jag veta. fan vad grymt. grattis grattis grattis! och kom och ät middag i min studio nångång punkparet.

Anonym sa...

Fan vad kul att du skall få en liten batting! Kanske två, rent av? Eller fler? Barn är härliga, som du kommer att märka! Go'a ungar, fina barn.

"Alla ska ha två barn - minst! - trots att det är oerhört själviskt, idiotiskt och tanklöst att skapa mer parasiter på den här planeten. Ohållbart, helt enkelt."

Herral de Santina sa...

Vad kan jag säga – inkonsekvens är mitt absolut främsta intresse. Inkonsekvens rules.

För övrigt noterar jag att du, trots att du skiter i mig å mitt "pretto-ego" (sic), lägger ner mer tid på mig och min blogg än MIN mamma faktiskt gör. Byt nick.

Anonym sa...

> "din mamma"

Det här är den riktiga mamman. Ge fan i mitt nick, hora.

Unknown sa...

Snälla snälla snälla bli en sån där knäpp veganförälder som bara låter sina barn äta päron.